Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj ponturi și pronosticuri 26.04.2023

Miercuri, de la ora 19:00, la Sfântu Gheorghe pe stadionul Sepsi are loc meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj, în semifinalele Cupei României. Învingătoare acestui meci va juca cu echipa care se califică din meciul U Cluj - UTA Arad.
Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj
April 26,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj

Sepsi și CFR Cluj au oferit meciuri spectaculoase, având în vedere că ultimele lor patru dueluri s-au încheiat cu cel puțin trei reușite și ambele și-au adus contribuția pe tabelă. Lucrurile nu par că s-au schimbatedeloc, cu atât mai mult când vorbim despre semifinalele Cupei României. Ambele marchează este recomandarea mea, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Victorie Elise Mertens - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Sepsi Sf. Gheorghe

  • Câștigătoarea en-titre a Cupei României o întâlnește pe CFR Cluj într-un moment în care trage la titlu și nu pare atât de interesată de acest trofeu.
  • În sferturile de finală s-a comportat excelent în disputa cu CS MIoveni și la finalul meciului jucat pe terenul propriu s-a impus cu scorul de 4-1.
  • Un succes în disputa cu CFR ar fi o revansă după acel 1-2 din Gruia în care s-au duelat în 15 aprilie. Imediat după acel eșec a mai urmat un altul, dar la Sf. Gheorghe și cu Universitatea Craiova unde a cedat cu același scor.

CFR Cluj

  • Campioana României este pe locul al doilea în Super Liga după cinci etape jucate deja din acest play-off, iar în runda anterioară va juca cu Rapid, la București.
  • Dan Petrescu și-a arătat interesul pentru campionat în detrimentul cupei, ceea ce va face ca în teren în meciul de miercuri să putem vedea o echipă ușor schimbată față de acel 0-1 cu Farul din runda anterioară de campionat.
  • Calificarea clujenilor în semifinalele Cupei României 2022/23 a venit după victoria cu 1-0 în disputa cu FC Argeș, unde Ermal Krasniqi a marcat unicul gol al meciului abia în minutul 89.

Pariază la Superbet pe meciurile din semifinalele Cupei României!

Plasează pariul