Sepsi - Poli Iași. Ambele au nevoie de puncte.

Runda cu numărul 3 din Liga 1 continuă și în această sâmbătă cu două partide care vor alinia la centru echipe mai apropiate de zona de play-off a primei divizii. Una dintre aceste partide este cea dintre Sepsi și Poli Iași, duel programat de la ora 21:00 pe arena din Sfântu Gheorghe. Ambele formații trec prin momente dificile, astfel că vom avea o luptă destul de încinsă la mijlocul terenului, rezultatul fiind destul de greu de anticipat.
sepsi iasi

Sepsi, gazda acestei partide, primește vizita moldovenilor de la Poli Iași  în calitate de favorită la câștigarea jocului conform caselor de pariuri.Echipa condusă de la margine de Eugen Neagoe are un lot mai valoros decât al combatantei din această seară, și speră ca victoria să apară la finalul partidei. Poate cel mai mare câștig pentru Sepsi este păstrarea lui Eugen Neagoe care poate fi cheia menținerii în Liga 1. Echipa din Sfântu Gheorghe a pierdut în prima etapă pe terenul sibienilor de la Hermannstadt cu scorul de 1-0, arătând destul de modest. Revanșa a venit foarte rapid, în urmă chiar cu o etapă, când Sepsi a reușit să câștige în fața celor de la CSU Craiova cu scorul de 1-0. Deplasarea de la Giurgiu s-a dovedit a fi exterm de dificilă pentru cei din Sfântu Gheorghe care au fost dominați copios de astrali, însă finalul de meci le-a aparținut gazdelor din această seară, reușind să egaleze și să scoată un punct nesperat din această deplasare, având astfel un moral excelent înaintea partidei din această seară.

Poli Iași, oaspetele acestei dispute, pornește cu șansa a doua la câștigarea jocului datorită lotului inferior din punct de valoric, dar și prin prisma faptului că nu va avea publicul minunat din Moldova de partea ei. Echipa lui Flavius Stoican a impresionat prin dezinvoltura de la Craiova din urmă cu trei săptămâni când aceasta a reușit să scoată un punct extrem de important pe Ion Oblemenco, dar ușor ușor acea flacără de speranță s-a stins pentru echipa din Iași. Jocul din Copou contra astralilor nu a avut prea multe puncte pozitive cu care să se mândrească echipa lui Stoican, scoțând doar un egal, scor 1-1, dar la cum a arătat partida, moldovenii nu meritau nici măcar acel punct. Dreptatea s-a făcut abia weekendul trecut când echipa fostului antrenor al dinamoviștilor a fost învinsă fără drept de apel de FCSB, scor 4-0, și are șansa ca prin acest duș rece să revină în toanele campionatului trecut când lucrurile se derulau extrem de favorabil pentru ieșeni. Într-adevăr sunt multe schimbări în cadrul lotului, dar este de datoria antrenorului să rearanjeze înțelept echipa pentru a încerca să joace fotbal măcar.

Ambele echipe își doresc toate cele trei puncte, acesta este unu lucru cât se poate de clar, dar lucrurile nu se așează chiar atât de bine în practică pentru ambele formații, una dintre ele având probleme la finalizare, iar cealaltă în privința defensivei. Cred totuși că ieșenii își vor reveni în această deplasare și vor scoate un punct pe terenul de la Sfântu Gheorghe, așteptându-mă la un joc cu cel puțin un gol marcat de ambele formații.

Pronosticuri Schalke 04 - FC Porto