Sepsi - Gaz Metan. Ponturi pariuri și cote

Al doilea joc ce se va disputa începând cu ora 18:00 în Liga 1 este cel dintre Sepsi și Gaz Metan Mediaș, programat pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Cele două formații dețin o formă de joc relativ bună în ultima perioadă și speră să o continue și după jocul din această seară.
sepsi medias

Sepsi se reîntoarce pe stadionul unde a reușit până în acest moment cele mai bune jocuri și cele mai frumoase rezultate, încercând ca și de această dată să își bucure fanii cu încă 3 puncte. Formația din Sfântu Gheorghe a ales bine prin a da orice ca Eugen Neagoe să rămână la echipă și bineînțeles că acest lucru s-a simțit imediat deoarece jocul celor de la Sepsi funcționează datorită fostului secund al naționalei României. Echipa sa se află pe locul 7 cu 16 puncte, pierzând doar 2 jocuri în aceste 10 etape, un lucru fantastic pentru un club ca Sepsi. De pe 27 august nu a mai pierdut Tandia&Co un meci oficial și au speranța că nici în această seară lucrurile nu se vor schimba ba chiar vor forța victoria deoarece de mai bine de două etape Sepsi nu a mai reușit să adune toate punctele puse în joc, remizând cu Dinamo și FC Voluntari.

Gaz Metan Mediaș a început ca din tun acest campionat, dar așa cum era de așteptat, formația lui Mihai Teja s-a stins ușor ușor datorită lipsei de experiență în gestionarea rezultatelor obținute în primele etape, dar totuși, situația a reușit să se redreseze relativ repede pentru clubul medieșan care încă se află pe un loc de play-off. Gaz-ul ocupă poziția a 5-a în clasament, având 17 puncte după primele 10 runde, un procentaj foarte bun dacă stăm să ne gândim la ce lot dispune tânărul antrenor Mihai Teja și la cât de omogenă este aceată formație care a închegat toate relațiile de joc care se observă în acest moment abia vara aceasta. Gaz-ul suferă foarte mult pe teren străin acolo unde nu a reușit să scoată prea multe, înscriind doar 2 goluri și primind alte 6, câștigând totuși o partidă foarte importantă la Hermannstadt și remizând la Voluntari.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sepsi – Gaz Metan

Cotele pentru acest joc sunt extrem de echilibrate, iar pariul pe soliști este destul de complicat de anticipat în această seară însă cel mai eficient este de a paria pe goluri și cred că este cea mai bună variantă deoarece ambele formații dețin ofensive destul de puternice care pot fructifica oricând o ocazie de gol. Voi miza astfel pe minim 2 goluri marcate în meci sau chiar 3 de dragul spectacolului din tribună care se poate bucura la final de victoria favoriților.

Pont Pariuri Slovenia - Cipru