Sepsi - Dunărea Călărași. Gazdele își doresc a treia victorie consecutivă pe teren propriu.

Etapa cu numărul 7 se deschide în Liga 1 cu o partidă destul de interesantă care deși nu aliniază la centru cele mai bune formații ale campionatului, va oferi o luptă destul de aprigă pentru locurile de la mijlocul clasamentului. Este vorba de jocul dintre Sepsi și Dunărea Călărași programat de la ora 19:30 pe stadionul din Sfântu Gheorghe, putând fii vizionat în exclusivitate pe DigiSport 1 și Telekom Sport.
sepsi dunarea

Sepsi a reușit să aibă un început de campionat extrem de bun, iar Eugen Neagoe are premise că echipa sa poate continua pe aceeași pantă dacă vor reuși să rămână la fel de concentrați pe toată durata etapelor ce vor urma. Este deja etapa a 7-a, iar echipa din Sfântu Gheorghe a acumulat deja nu mai puțin de 8 puncte, clasându-se în acest moment pe prima poziție de play-out, fiind totuși destul de irelevant dacă stăm să privim la câte etape mai sunt de parcurs până la finalul sezonului regulat. Jocul are oscilații destul de mari în acest început de sezon, dar Eugen Neagoe speră să le rezolve cât mai repede pentru a încerca să adune cât mai multe puncte pentru o clasare mai bună în etapele care urmează. Recent au remizat la Botoșani cu scorul de 0-0, joc care nu prea a fost la cârma jucătorilor lui Sepsi, cedând în mare parte mingea adversarului și încercând să facă faza defensivă cât se poate de bine.

Dunărea Călărași este revelația acestui început de campionat dacă stăm să privim la câteva aspecte care o fac pe merit în acest fel și anume: rezultatele și poziția de nou-promovată. Echipa lui Dan Alexa a reușit să acceadă din eșalonul secund în primul eșalon anul trecut după un sezon extrem de bun în care a dovedit că merită să se afle în Liga 1, dar nu multă lumea îi dădea șanse că va reuși să supraviețuiască într-un asemenea mod. Iată cum, Dunărea Călărași cu neexperimentatul Dan Alexa pe bancă reușește ca după 6 etape să se poziționeze pe locul 5 cu 9 puncte, fiind un procentaj extrem de bun pentru o formație nou-promovată. Într-adevăr, jocul prestat de echipa fostului antrenor al Chiajnei și Timișoara nu a excelat aproape deloc, iar comparativ este aproape cel mai slab din multe privințe, dar tactica defensivă se pare că a funcționat de cele mai multe, ofensiva reducându-se doar la macarea unui singur gol. În partida trecută, Dunărea Călărași a reușit o nouă victorie pe teren propriu în fața celor de la CSMS Iași, scor 2-0, iar moralul băieților lui Alexa este destul de ridicat înaintea deplasării la Sfântu Gheorghe.

Ambele vor încerca în această seară să dea totul pentru cele trei puncte, dar rămâne de văzut care va știi cel mai bine să abordeze partida atât din punct de vedere defensiv cât și ofensiv, niciuna nu excelând într-un anumit compartiment. Cred totuși că formația lui Eugen Neagoe are un plus de experiență și de valoare în această seară, și va reuși să câștige acest joc în fața fanilor, încercând să continue seria de victorii de pe propriul teren.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș