Sepsi - CSU Craiova. Bănia așteaptă primul succes din acest sezon.

Etapa a doua continuă în Liga 1 și în această zi de duminică, oferind publicului din România două partide care cu siguranță vor fi spectaculoase datorită echipelor care se vor confrunta. Una dintre aceste partide este cea dintre Sepsi și Craiova, duel programat de la ora 18:00 pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Niciuna dintre cele două nu a reușit să câștige în prima etapă, de aceea vom avea parte de un joc în care ambele își vor dori să obțină prima victorie din acest sezon.
sepsi craiova

Sepsi, gazda acestei partide, va disputa primul joc din acest sezon în fața propriilor suporteri încercând să depășească postura de outsider conform caselor de pariuri și să ofere publicului victoria. Echipa condusă de la margine de Eugen Neagoe va avea un sezon poate mai dificil decât anul trecut, dar fostul secund al naționalei are încredere în jucătorii săi că vor face tot posibilul să se claseze măcar pe aceeași poziție ca în stagiunea precedentă. Poate cel mai mare câștig este păstrarea antrenorului care de altfel este cheia acestei echipe, mai ales în aceste momente după prima etapă când cei de la Sepsi au nevoie de experiența acestuia. Echipa din Sfântu Gheorghe a pierdut în prima etapă pe terenul sibienilor de la Hermannstadt cu scorul de 1-0, arătând destul de modest în fața unei nou-promovate până la urmă. Cu doar 2 șuturi pe poartă, Eugen Neagoe are multe de îndreptat la capitolul ofensivă, comparativ cu jocul băieților din play-out-ul sezonului trecut. Apărarea trebuie să fie mult mai atentă în fața craiovenilor pentru a nu pleca prea șifonată la finalul jocului.

CSU Craiova, oaspetele de seamă din acest joc, vine la Sfântu Gheorghe să spargă gheața și să obțină prima victorie din acest sezon. Craiovenii au trecut prin multe în această vară, perioada de transferuri punându-și amprenta destul de notabil asupra clubului, încasând bani frumoși din vânzarea lui Gustavo și Băluță, și aducând câțiva fotbaliști care speră să îi ajute în lupta la titlu. După finala pierdută în fața CFR-ului cu scorul de 1-0 , Mangia a încercat să le redea băieților un alt suflu pentru începutul acesta de sezon, dar lucrurile nu au decurs cum ar fi vrut el sau mai bine spus, jucătorilor nu le-a ieșit conform planului tactic. Craiova a remizat pe teren propriu în prima etapă cu Poli Iași, scor 0-0, într-o partidă în care au avut numeroase ocazii de a marca, dar lipsa de concentrare din fața porții a lipsit cu desăvârșire, mai ales pentru Mitriță. Se observă plecarea celor două extreme, Băluță și Gustavo, dar Mangia are încredere în jucătorii din față că îi pot înlocui cu brio. Tactica va rămâne la fel pentru jocul de la Sfântu Gheorghe, având nevoie doar de puțin noroc și mai multă luciditate.

Craiovenii au toate șansele să învingă formația lui Eugen Neagoe dacă vor dispune de același forcing ca în partida precendentă contra ieșenilor. Mitriță și Burlacu vor să își ia revanșa după ratările de pe Oblemenco și să ofere publicului prima victorie pe care cred că o vor obține și chiar la o diferență de două goluri.