Sageata vs Otelul - Liga 1 - Analiza si pronostic


sageata-otelul
 

Sageata vs Otelul – Liga 1 – Analiza si pronostic

Pe stadionul Farul din Constanta Sageata Navodari o va intalni pe Otelul Galati in ultima partida din etapa cu numarul 12 a Ligii 1. Se vor afla fata in fata doua echipe cu probleme, care nu castiga de o perioada destul de lunga de timp si pentru care orice punct este extrem de important.

Sageata Navodari a pierdut la zero ultimele doua jocuri, cu Pandurii si Petrolul, primind sapte goluri in total. Cu 12 puncte dobrogenii se afla in prezent locul 12, la doua puncte de pozitiile retrogradabile. Trupa lui Selymes a bifat ultimul succes in urma cu patru runde, tot pe teren propriu, cu Corona Brasov. De altfel din totalul de 12 puncte stranse de Sageata la primul sezon in Liga 1 noua au venit in jocurile de pe propriul teren, de unde doar Poli Timisoara si Pandurii au plecat nevininse.

Echipa probabila Sageata Navodari (4-2-3-1): Panagopoulos – Peteleu, Mera, Cr.Munteanu, I.Filip – N’Doye, Vezan – Florean, V.Dinu, Fl.Achim – M.Roman

Otelul Galati este intr-o criza si mai profunda, de sase jocuri ne simtind gustul victoriei. Cu 11 puncte dupa tot atatea jocuri galatenii traiesc periculos in acest sezon. In ultimele patru etape echipa de la malul Dunarii a marcat de fiecare data, dar cum nu a reusit sa castige rezulta ca tot de fiecare data a si primit gol. In etapa trecuta a fost la cateva secunde de victorie, fiind egalata pe final de Gaz Metan Medias. Elevii lui Ionut Badea au castigat la Brasov cu Corona prima deplasare sezoniera, dupa care au mai obtinut doar un punct din urmatoarele patru. La ultima iesire s-au facut de ras, pierzand cu 2:7 la CFR Cluj.

Echipa probabila Otelul Galati (4-2-3-1): Branet – Joao Felipe, Sarghi, Sg.Costin, D.Popescu – Filip, Giurgiu – Astafei, Cooper, L.Iorga – Henrique

Daca Tibor Selymes are tot lotul valid pentru acest duel, de la Galati vor absenta Cojoc, Silviu Ilie, Murgoci si Zaharia, toti patru fiind accidentati, dar si Marquinhos care este suspendat.

La WilliamHill avem urmatoarele cote pentru rezultatul final: 2.10 3.25 3.25, cote care indica un usor avantaj in favoarea gazdelor. Sageata – Otelul este insa un meci de sase puncte in care s-ar putea ca spectacolul sa lipseasca. Atat navodarenii acasa, cat si Otelul in deplasare au cate trei rezultate de egalitate la capatul primelor reprize. Cum ambii tehnicieni isi propun cu siguranta sa nu primeasca gol nu ar fi de mirare sa asistam la un nou joc echilibrat pentru cele doua in prima repriza. Echipa lui Selymes din 11 prime reprize jucate in Liga 1 are patru rezultate de 0:0, in timp ce galatenii au cu una in plus. Se poate incerca asadar, suplimentar pe langa x la pauza, si scorul corect 0:0 la capatul primelor 45 de minute de joc.

Pronosticul nostru: x pauza avand o cota de 2.10 la WilliamHill
Suplimentar: 0:0 la pauza la o cota de 2.88 la WilliamHill

scris de Gaby