Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ripensia Timișoara vs CSA Steaua București ponturi și pronosticuri 12.03.2023

Duminică, de la ora 13:00, Ripensia Timișoara primește vizita liderului CSA București, totul în runda 19 din Liga 2 România, ultima a sezonului regular.
Ripensia Timișoara vs CSA Steaua București
March 09,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ripensia Timișoara vs CSA Steaua București

Măcar pentru a rămâne pe prima poziție și tot este CSA ambiționată să încheie sezonul regular cu o victorie. Ripensia deja este în cădere liberă și sunt șanse mici să o încurce pe adversara ei. Motiv pentru care vă recomand victorie CSA Steaua București, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Ripensia Timișoara – CSA Steaua București

victorie Franța - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Ripensia Timișoara

  • „Ciurda Roșie” așa cum mai este denumită Ripensia are parte de un sezon foarte timid, ceea ce o aduce în a doua jumătate a clasamentului, foarte aproape de ultima poziție.
  • Mai exact, Ripensia este a 17-a în clasament, cu 16 puncte, doar patru puncte având avans în fața lanternei Unirea Constanța.
  • Clar nu este nici în cea mai bună perioadă a ei, tocmai ce a cedat cu 1-2 în fața Concordiei Chiajna. A condus cu 1-0 la pauză, dar a luat gol cu un minut înaintea expirării timpului regulamentar și ajunge la patru înfrângeri consecutive și 10 în întreg sezonul.

CSA Steaua București

  • Evoluția ei a fost bună, doar că CSA Steaua București nu are din nou drept de promovare în Superliga, dar cu toate acestea FRF i-a acordat drept de participare în play-off.
  • Formația bucureșteană a încheiat victorioasă meciul cu Minaur Baia Mare, susținut în runda anterioară, când a jucat și rol de echipă gazdă.
  • Lider în Liga 2 cu 37 de puncte, Steaua este la egalitate cu Poli Iași, doar că golaverajul mai bun (+17) o face să nu fie în spatele rivalei sale. 35 de goluri a marcat, iar Chipirliu este golgheterul Ligii 2, cu 12 reușite.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2 România!

Plasează pariul