Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rapid vs Universitatea Craiova ponturi pariuri și pronosticuri 22.05.2023

Meciul dintre Rapid și Universitatea Craiova se joacă luni, 22 mai, în runda cu numărul 9 din play-off-ul Superligii. Partida va avea loc pe „Stadionul Giulești”, cu începere de la ora 20:30. Pariem pe goluri!
Rapid vs Universitatea Craiova
May 22,2023
20:30

Ponturi Rapid vs Universitatea Craiova

GG - cotă 1.72 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rapid vs Universitatea Craiova

Pentru Rapid este un meci fără miză și joacă doar pentru orgoliu. De partea cealaltă, Craiova trebuie să câștige pentru a mai spera la un loc de cupe europene. Mă aștept la un joc deschis, cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomand pronosticul „GG”, la o cotă de 1.72 la Unibet!

Rapid

  • Rapid vine după o remiză albă, 0-0 cu Sepsi. Astfel, Săpunaru & Co. rămân doar cu două victorii în cele 8 partide disputate în play-off.
  • În acest moment, echipa pregătită de Adrian Mutu este pe locul 5 în Superliga, cu 35 de puncte, fiind fără șanse la cupele europene.
  • Trebuie spus faptul că „Vișiniii” au câștigat o singură dată cu Universitatea Craiova în ultimele 5 partide directe. Poate obține un nou succes? 3.10 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Kait, Emmers – Funsho, Dugandzic, Pănoiu

Universitatea Craiova

  • Universitatea Craiova este fără victorie de 3 etape, timp în care a reușit două remize și o înfrângere. Astfel, trupa lui Eugen Neagoe rămâne cu doar două victorii în play-off. Ultimul joc disputat a fost cu Farul, încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • „Leii” din Bănie se află în acest moment pe locul 4 în Superliga, cu 37 de puncte, fiind la 5 lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • De menționat este faptul că oltenii au câștigat cu 3-1 partida tur cu Rapid. Se impune din nou? 2.45 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Badelj – Mateiu, Screciu – Cîmpanu, Ișfan, Ivan – Markovic

Pariază pe COTA 1.72 la Unibet!

Plasează pariul