Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rapid vs Hermannstadt ponturi pariuri și pronosticuri 04.03.2023

Sambata, 4 martie, de la ora 20:00 va avea loc meciul Rapid vs Hermannstadt, contând pentru etapa cu numărul 29 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci ușor pentru gazde?
Rapid vs Hermannstadt
March 04,2023
20:00

Ponturi Rapid vs Hermannstadt

1 solist - Cotă 2.15 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rapid vs Hermannstadt

Rapid are asigurat locul în play-off, dar pentru a avea șanse reale la titlu, trebuie să câștige acest meci. Mă aștept să o facă, asta și pentru că Hermannstadt este într-o formă foarte slabă, dar și pentru că va avea fanii de partea sa. Recomand pronosticul „1 solist”, la o cotă de 1.70 la NetBet!

Rapid

  • Rapid este pe o pantă ascendentă pe final de sezon. Săpunaru & co. vin după două victorii consecutive, 2-0 cu cei de la Chindia și 1-2 cu Botoșani.
  • În acest moment, echipa condusă de Mutu este pe locul 4 în Superliga, cu 52 de puncte, fiind la 9 lungimi în spatele liderului Farul Constanța.
  • Trebuie spus faptul că „Vișiniii” au pierdut un singur joc din 7 disputate în 2023. Crezi că se impune Rapid? 1.70 este cota la victorie! De altfe, în tur, Rapid a câștigat cu 2-0 în fața celor de la Hermannstadt.

ECHIPA PROBABILĂ: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Emmers, Crepulja, Pănoiu – Papeau, Dugandzic, Costache

Hermannstadt

  • Echipa pregătită de Marius Maldarasanu este fără victorie în 2023. În cele 7 partide disputate în acest an a înregistrat 5 înfrângeri și 2 remize. Ultimul joc disputat a fost cu U Cluj, pierdut cu scorul de 1-0.
  • În prezent, Hermannstadt este pe locul 13 în Superliga, cu 26 de puncte, dar trebui să spunem faptul că sibienii au fost depunctați cu 9 puncte din cauza problemelor financiare.
  • 5.50 este cota la victorie cu Rapid. Poate produce surpriza?

ECHIPA PROBABILĂ: Letica – Stoica, Bejan, Ene – Butean, Biceanu, Alhassan, Opruț – Balaure, Paraschiv, Popescu

Pariază pe COTA 1.70 la NetBet!

Plasează pariul