Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rapid Bucuresti vs UTA Arad ponturi si pronosticuri 20.08.2022

Sambata, incepand cu ora 21:30, in Giulesti, Rapid Bucuresti o intalneste pe UTA Arad, in cadrul rundei cu numarul 6 din Liga 1. Poti sa urmaresti meciul la TV, pe Digi Sport 1, Orange Sport si Prima Sport, fie prin intermediul livestream-ului oferit de casele de pariuri online, respectiv Superbet in privinta Superligii.
Rapid Bucuresti vs UTA Arad
August 20,2022
21:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Rapid Bucuresti vs UTA Arad

Fara victorie in deplasarile acestui sezon, UTA merge acum pe terenul lui Rapid, echipa care in cele doua jocuri disputate acasa a reusit sa obtina maximum de puncte. Astfel, astept sa vina goluri cum s-a intamplat in fiecare joc avut de Rapid in fata propriilor suporteri si recomandarea peste 1.5 goluri sper sa fie si cea corecta. Cota 1.47 ne ofera Superbet pentru acest pariu.

Ponturi Rapid Bucuresti – UTA Arad

peste 2.5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Rapid Bucuresti

  • Dupa trei meciuri consecutive in care a castigat fara mari emotii, Rapid Bucuresti a fost pusa in fata unui alt meci pierdut. De data aceasta a pierdut jucand tot pe teren strain.
  • Adrian Mutu & Co nu au avut ce face la unica ocazie serioasa a Petrolului Ploiesti, atunci cand Grozav a trimis mingea in poarta aparata de Moldovan si meciul s-a incheiat 1-0 pentru prahoveni.
  • Drept urmare, ca o consecinta a celui de-al doilea esec suferit de rapidisti, echipa giulesteana a cazut pe locul 5, cu 9 puncte. Mai sunt si alte trei echipe cu acelasi numar de puncte, toate la doua lungimi in spatele moldovenilor de la FC Botosani.

Echipa probabila: Moldovan – Morais, Sapunaru, Iacob, Stefan – Ciobanu, Crepulja, Kait – Sefer, Dugandzic, Papeau

UTA Arad

  • Aradenii au incercat sa practice un fotbal diferit in runda anterioara si le-a reusit. Ei au trecut cu scorul de 2-1 de nou-promovata “U” Cluj.
  • Practic, meciul cu “U” a inceput de la scorul de 1-0, dupa ce Postolachi a inscris pentru 1-0 in chiar minutul 7, dar la pauza tabela a indicat 1-1. Lovitura de gratie a fost data de filiera straina a echipei din Arad, cu Juan Bautista in rol de marcator si Wesley Jobello in rolul pasatorului decisiv.
  • Cu sapte puncte strainse din 15 maxim posibile, UTA Arad ocupa locul 11, cu 7 puncte. Este la egalitate cu alte patru echipe.

Echipa probabila: Iacob – Vukcevic, Chindris, Benga, Hoxhallari – Matei, Bautisca, Isac – Jobello, Postolachi, Otele

Pariaza la Superbet pe meciurile din Superliga!

Plasează pariul