Pronosticuri pariuri Pandurii Târgu Jiu vs CS Universitatea Craiova - Liga 1


Pronosticuri pariuri Pandurii Târgu Jiu vs CS Universitatea Craiova – Liga 1
Pandurii Târgu Jiu vs CS Universitatea CraiovaFoto: csuc.ro


22 iulie 2016, Drobeta Turnu-Severin, „Municipal”, ora: 21:00 (Liga 1 – Etapa 1)
Biletul zilei, Pandurii Târgu Jiu – CS Universitatea Craiova (Dolce, Look, Digi), ponturi pariuri

Pandurii Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu a terminat pe podium în sezonul 2015-2016, la 9 puncte de campioana Astra Giurgiu şi la 4 puncte de Steaua. Gorjenii au prins un loc de Europa League, urmând a juca în turul III preliminar, probabil cu Maccabi Tel Aviv. Faţă de sezonul precedent au avut loc multe schimbări, atât pe banca tehnică, unde Edward Iordănescu nu a mai dorit să continue, fiind înlocuit cu Petre Grigoraş, cât şi în rândul jucătorilor, unde au plecat Mingote, Săpunaru, Erico, Vasco Fernandes, Droppa, Antal, Ciucur, Ropotan, Răduţ, Nicoară sau Wellington şi au au venit Jordy Buijs, Christian Obodo, Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea sau Ortega Medina. Înainte de startul sezonului lotul gorjenilor pare mai slab şi e greu de crezut că va mai ajunge pe podium sau în grupele Europa League. Nici tehnicianul Grigoraş nu mai are o cotă la fel de bună ca în alţi ani, după ce a avut rezultate foarte slabe la Oțelul Galați, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș sau ACS Poli Timişoara. La Târgu Jiu se construieşte un nou stadion, dar până va fi gata, echipa va juca meciurile de acasă tot la Turnu Severin şi pe „Cluj Arena” în cupele europene. Pandurii va juca în prima etapă a noului sezon, acasă, cu CS Universitatea Craiova, echipă pe care nu a reuşit să o învingă în Liga 1, deşi a întâlnit-o de patru ori. Ar fi foarte important atât pentru jucători cât şi pentru „Grig” să înceapă cu un succes în noua ediţie de campionat, mai ales că următorii adversari vor fi mult mai puternici, campioana Astra Giurgiu şi Maccabi Tel Aviv.

  • Pandurii Târgu Jiu este neînvinsă în ultimele 6 meciuri
  • Ultimele 4 meciuri ale gorjenilor din campionat au fost de sub 2,5 goluri
  • Doar Steaua a câştigat în acest an pe terenul Pandurilor

Petre Grigoraş: „Avem un lot numeros care îmi conferă situaţia să fac alegeri. Pentru prima etapă nu vor fi probleme. Nu putem să catalogăm deja transferurile ca fiind bune sau nu, dar ca şi nume sau valoare sunt la o cotă apropiată de cea a celor care au plecat. Sper să se adapteze repede şi să aducă acel plus adus şi de ceilalţi. Nu am avut accidentări, sunt şi ceva jucători în urmă cu pregătirea, dar mizez pe experienţa şi valoarea lor. Suntem mulţumiţi că am reuşit să înlocuim plecarea în masă a mai multor jucători, jucători ce au reuşit o performanţă notabilă în stagiunea trecută”. (igj.ro)

► Următorul adversar: Astra Giurgiu (acasă)

Pandurii Târgu Jiu nu a învins-o niciodată în Liga 1 pe CS Universitatea Craiova

Vezi recomandările tipsterilor noştri şi în secţiunea Biletul zilei!

CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova a ratat toate obiectivele în sezonul 2015-2016, în care nu a reuşit să se califice în play-off sau să câştige Cupa României. Oltenii au avut o şansă de a juca în Europa League chiar dacă erau în play-out, cu condiţia să fi fost primii, dar nu au reuşit, fiind depăşiţi de CSMS Iaşi. Conducerea clubului a decis să nu-l mai păstreze pe tehnicianul Daniel Mogoşanu, care a fost înlocuit cu experimentatul Gheorghe Mulţescu. Echipa nu juca rău cu Mogoşanu, care a făcut ce a putut cu un lot destul de slab, dar ratarea participării în cupele europene i-a fost fatală. Mulţescu s-a debarasat de Straton, S. Achim, Iliev şi Herghelegiu i-a adus pe Calancea, Briceag, Gustavo şi Rambé şi va face tot posibilul să califice echipa în play-off. La fel ca Pandurii şi craiovenii îşi construiesc un nou stadion, dar până va fi gata (la finalul acestui an) vor trrbui să evolueze tot pe „Extensiv”. CSUC va debuta în noul sezon la Turnu Severin, un oraş unde se simte ca acasă, cu Pandurii. „Alb-albaştrii” vor să rămână neînvinşi în întâlnirile cu gorjenii, având ca obiectiv să obţină cel puţin un punct.

  • CSUC nu are niciun egal în ultimele 4 etape
  • Oltenii au câştigat un punct în ultimele 3 partide disputate „afară”
  • Craiovenii nu au niciun 0-0 în ultimele 28 de etape

Gheorghe Mulțescu:Suntem pregătiți de prima etapă, dar nu cu motoarele turate la maxim. Suntem în continuă transformare, îmbunătățim lotul calitativ, oferim alternative pentru a crea concurență, iar foarte important: ne aplecăm asupra tinerilor din pepinieră. Și nu sunt vorbe goale: deja doi juniori fac parte din lotul de 18 pentru meciul cu Pandurii. Vrem ca în derby-ul Olteniei să jucăm dinamic și ofensiv, să fim combativi și determinați. Pentru moral, pentru clasament este importantă victoria. Dar la fel de important este să vină în urma unui joc consistent. Sunt mulțumit de lot, cu încă un jucător ne vom putea îndeplini primul obiectiv: calificarea în play-off. În acest sezon nu ne interesează doar campionatul, ci ne vom bate și pentru cele două cupe, mai ales că e un drum scurt, de patru-cinci meciuri până la trofee„. (csuc.ro)

► Următorul adversar: ASA Târgu Mureș (acasă)

Meciurile all-time din Liga 1:

25.07.2014: CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu 1 – 1 (Etapa 1)
Au marcat: 0-1 Gezim Shalaj (74), 1-1 Costin Curelea (86)

23.02.2015: Pandurii Târgu Jiu – CS Universitatea Craiova 0 – 1 (Etapa 18)
A marcat: 0-1 Tha’er Bawab (57)

26.09.2015: CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu 0 – 0 (Etapa 12)
Au marcat: –

22.02.2016: Pandurii Târgu Jiu – CS Universitatea Craiova 1 – 1 ((Etapa 25)
Au marcat: 0-1 Simon Măzărache (9), 1-1 Carlos Wellington (87)

Echipele probabile Pandurii Târgu Jiu – CS Universitatea Craiova:

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Vasiljević, Bunoza, Grecu – Obodo, Mrzljak, Voiculeţ – Herea, Armiche, Hora
Rezerve: D. Lazar, Pleaşcă, Acsinte, Buleică, V. Munteanu, Pârcălabu, Nistor

Craiova: Calancea – Dumitraş, Popov, Acka, Vătăjelu – Zlatinski, Mateiu – Băluţă, Nuno Rocha, Bancu – A. Ivan
Rezerve: L. Popescu, Kay, Briceag, Surugiu, Madson, Măzarache, Rambé

Pronostic Pandurii vs Craiova: X2, la o cotă de 1.49 la WINMASTERS

Pont pariuri cotă mare Pandurii vs Craiova: Repriza cu cele mai multe goluri gazde (PRIMA), la o cotă de 3.70 la WINMASTERS

Statistica mea pentru luna iulie: 4W – 2L

Ofertă pariuri online şi cote Pandurii Târgu Jiu – CS Universitatea Craiova
pandurii_craiova