Pronosticuri pariuri Astra Giurgiu vs Steaua - Liga 1


Pronosticuri pariuri Astra Giurgiu vs Steaua – Liga 1

Astra Giurgiu vs Steaua

12.04.2015, Giurgiu, „Marin Anastasovici”, ora: 19:30 (Look TV, Digi Sport 1)
Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti (Liga 1 – Etapa 26)  

Astra Giurgiu (locul 5 – 40p)

Mijlocaşul Dan Spătaru a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF şi a primit o penalitate sportivă de 3.000 de lei, după ce a fost eliminat, joi, în meciul cu Pandurii, de la Târgu-Jiu, din etapa a 25-a a Ligii 1. „E un semnal de alarmă pentru ceea ce se întîmplă. S-au întîmplat multe lucruri în partida cu Pandurii. Cartonaşul acela roşu, am avut şi un penalty… Am respectat arbitrii, dar sunt la o secundă de a pleca din România sau de a mă suspenda„, a declarat Munteanu.

Constantin Budescu a simţit o problemă musculară în meciul de la Târgu Jiu, fiind înlocuit cu Gabriel Enache. Budescu s-a antrenat separat de restul jucătorilor şi este incert pentru partida de duminică. „Nu ştiu dacă pot să contez pe el în jocul cu Steaua„, a spus Dorinel Munteanu.

Faţă de meciul cu Pandurii va reveni stoperul Cristian Oros, care a fost suspendat datorită cartonaşelor galbene.

Moralul jucătorilor este scăzut, pentru că nu au câştigat un meci de 3 etape, având două remize şi o înfrângere. Ei sunt la 6 puncte de podium şi încep să aibă emoţii de a prinde un loc de Europa League, ţinând cont că vor juca cu Steaua, iar Viitorul (următorul adversar) s-a apropiat la 5 puncte de ei.

Golgheterii Astrei sunt Constantin Budescu (7 goluri), Sadat Bukari (5 goluri), Kehinde Fatai (5 goluri), William De Amorim (4 goluri), Takayuki Seto (4 goluri), Gabriel Enache (3 goluri), Valerică Găman (3 goluri), Denis Alibec (2 goluri), Syam Ben Youssef (1 gol), Elliot Grandin (1 gol), Joãozinho (1 gol), Cristian Oros (1 gol), Fwayo Tembo (1 gol).

Următorii adversari: FC Viitorul (deplasare), Gaz Metan Mediaş (acasă), Petrolul Ploieşti (deplasare), Ceahlăul Piatra Neamţ (deplasare), Oţelul Galaţi (acasă), Universitatea Cluj (deplasare), ASA Târgu Mureş (acasă) şi Dinamo Bucureşti (deplasare)

Pronosticuri pariuri – Milan vs Sampdoria – Serie A

Pont pariuri – Parma vs Juventus – Serie A

Pronosticuri pariuri FC Brasov vs FC Botosani – Liga 1

Steaua Bucureşti (locul 1 – 56p)

Faţă de meciul cu Petrolul Ploieşti va reveni Raul Rusescu, care a fost suspendat datorită cumului de cartonaşe galbene.

Nu au jucat cu „găzarii” nici Cristian Tănase şi Alexandru Chipciu, cu toţii fiind accidentaţi şi Andrei Prepeliţă, care a fost diagnosticat joi cu amigdalită acută, având stări febrile şi frisoane. Echipa medicală face eforturi să  recupereze o parte dintre aceştia, cele mai mari şanse avându-le Tănase, care a avut probleme musculare.

Moralul jucătorilor este în scădere, pentru că după 3 victorii consecutive în campionat şi o calificare în finala Cupei României, a urmat o înfrângere în Liga 1 cu Petrolul Ploieşti. Ei mai au de jucat cu Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureş sau Dinamo, astfel că mai au de muncit mult pentru a-şi păstra titlul, mai ales că ASA s-a apropiat în clasament la un singur punct.

Constantin Gâlcă:Campionatul se joacă în continuare. Mai sunt multe puncte puse în joc şi sper să facem un meci bun la Astra„.

Golgheterii Stelei sunt Claudiu Keserü (12 goluri), Adrian Popa (5 goluri), Łukasz Szukała (4 goluri), Cristian Tănase (4 goluri), Alexandru Chipciu (3 goluri), Andrei Prepeliţă (3 goluri), Lucian Sânmărtean (3 goluri), Gabriel Iancu (2 goluri), Paul Papp (2 goluri), Raul Rusescu (2 goluri), George Ţucudean (2 goluri), Fernando Varela (2 goluri), Iasmin Latovlevici (1 gol).

Următorii adversari: Oţelul Galaţi (acasă), Universitatea Cluj (deplasare), ASA Târgu Mureş (acasă), Dinamo Bucureşti (deplasare), Concordia Chiajna (acasă), FC Braşov (deplasare), FC Botoşani (acasă) şi CSMS Iaşi (deplasare)

Meciurile all-time din Liga 1 jucate pe terenul Astrei:
1998-1999: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 1-1
1999-2000: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 1-0
2000-2001: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 3-0
2001-2002: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 1-1
2002-2003: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 0-1
2009-2010: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 2-1
2010-2011: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 1-0
2011-2012: Astra Ploieşti – Steaua Bucureşti 2-1
2012-2013: Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti 3-4
2013-2014: Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti 1-1

Cote SPORTINGBET: 1 – 3.30 | X – 3.15 | 2 – 2.05

Echipele probabile:

Astra (4-2-3-1): S. Lung jr. – Rus, Găman, Oros, Júnior Morais – Seto, Yahaya – Enache, Florescu, William – Fatai
Rezerve: Gavrilaş, Gorupec, Ioniţă II, Kouadio, I. Roşu, Budescu, Chiţu

Steaua (4-2-3-1): Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Bourceanu, L. Filip – Ad. Popa, Iancu, Tănase – Rusescu
Rezerve: Cojocaru, Luchin, Toşca, Breeveld, I. Neagu, Stanciu, Ţucudean

Pronostic Astra vs Steaua: vor înscrie ambele echipe, la o cotă de 2.00 la SPORTINGBET

Pont pariuri cotă mare Astra vs Steaua: X pauză / 2 final, la o cotă de 5.00 la SPORTINGBET

Statistica mea pentru luna decembrie: 24W – 13L – Güneş
Statistica mea pentru luna ianuarie: 25W – 19L – Güneş
Statistica mea pentru luna februarie: 23W – 13L – Güneş
Statistica mea pentru luna martie: 19W – 17L – Güneş
Statistica mea pentru luna aprilie: 9W – 7L – Güneş

Vezi pe net acest duel: Astra Giurgiu vs Steaua live online