Ponturi pariuri - Petrolul Ploiesti vs Concordia Chiajna - Liga 1


Petrolul Ploiesti vs Concordia Chiajna
Ponturi pariuri – Petrolul Ploieşti vs Concordia Chiajna – Liga 1

9 noiembrie 2015, Ploieşti, Stadion: „Ilie Oană”, ora: 20:30 (Look TV, Digi Sport, Dolce Sport)
Biletul zilei: Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna (Liga 1 – Etapa a 17-a – pariuri online)

Petrolul Ploieşti (locul 14 – 4p)

Petrolul Ploieşti a avut o prestaţie jalnică în partida de pe teren propriu cu CSMS Iaşi, pe care a pierdut-o cu scorul de 2-1. Antrenorul Mihai Stoichiţă nu a putut face minuni peste noapte, chiar dacă este foarte experimentat. Adevărul este că are un lot second-hand, cu care va fi foarte greu să evite retrogradarea, dacă nu se vor face transefuri în pauza iarnă. Există şi un zvon că un grup de investitori ar putea prelua clubul, caz în care acesta ar renaşte şi ar putea reveni sezonul viitor în prim plan. „Lupii galbeni”, care sunt pe ultimul loc în clasament, nu au mai reuşit să câştige un meci de 9 etape, în care au avut 3 egaluri şi 6 înfrângeri. Ei vor juca luni, din nou pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, echipă de care o despart 9 puncte. Obiectivul prahovenilor este de a-i învinge mâine pe ilfoveni, pentru a se apropia la 6 puncte de aceştia. Rămâne de văzut dacă vor avea forţa să o facă, ţinând cont că au un moral foarte slab şi că nu joacă nimic în ultimul timp.

Tehnicianul Mihai Stoichiţă nu-i poate folosi pe fundaşul de bandă Dean Beţa şi stoperul Alexandru Tudose, care sunt accidentaţi, dar faţă de meciul cu CSMS Iaşi va putea conta pe mijlocaşii Adrian Ropotan şi Abdellah Zoubir, care revin după o etapă de suspendare. Cu probleme medicale este şi stoperul Alexandru Benga, care s-a accidentat sâmbătă în timpul unui antrenament. „Benga a alunecat, din cauza stării terenului de la Crângul lui Bot, şi şi-a prins piciorul sub el, dar sperăm să nu fie ceva foarte grav. El intră în cantonament, i se va face tratament şi sper să se refacă„, a spus Stochiţă.

  • Petrolul Ploieşti are cea mai slabă apărare din Liga 1, înscriind 9 goluri în 16 etape
  • Echipa lui Stoichiţă este fără victorie acasă în ultimele 5 meciuri.
  • „Galben-albaştrii” au bătut-o acasă pe Concordia o singură dată în 4 meciuri.

Mihai Stoichiţă:Ar trebui să arătăm mai multă determinare, mai multă disciplină în joc, foarte multă exactitate în ceea ce am căutat să pregătim pentru acest meci şi, nu în ultimul rând, o ameliorare a prospeţimii fizice a echipei. Tactic, sper ca jucătorii să fi înţeles ceea ce vreau de la ei„.

► Golgheterii FC Petrolul sunt Sofien Moussa (2 goluri), Alexandru Benga (1 gol), Laurenţiu Marinescu (1 gol), Adrian Ropotan (1 gol), Vlad Rusu (1 gol), Dacian Varga (1 gol), Fernando Velasco (1 gol)  şi Vasile Maftei (FC Voluntari, autogol)

► Următorul adversar: Pandurii Târgu Jiu (deplasare)

Vezi recomandările tipsterilor noştri şi în secţiunea Biletul zilei!

Concordia Chiajna (locul 12 – 13p)

Concordia Chiajna a fost mai bună decât ASA Târgu Mureş, dar a ratat foarte mult, iar la final a fost neovită să se recunoască învinsă. Astfel, formaţia antrenată de Cornel Ţălnar a pierdut 3 puncte, acasă, după ce câştigase în runda precedentă la Iaşi. Nici ilfovenii nu se află într-o formă prea bună, având o singură victorie în ultimele 8 etape. Totuşi, ei au un lot mai valoros decât al ploieştenilor şi dacă se vor mobiliza cum trebuie, ar putea să obţină chiar mai mult decât un rezultat de egalitate. Ar fi foarte important pentru „vulturi” să nu piardă pe Ilie Oană”, întucât îi aşteaptă o serie de 4 meciuri dificle, cu CS Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, FC Viitorul şi CFR Cluj.

Tehnicianul Cornel Ţălnar are toţi jucătorii la dispoziţie, cu excepţia mijlocaşului dreapta Alin Buleică, care este accidentat, urmând a reveni la primăvară. Faţă de meciul precedent cu ASA Târgu Mureş, va reveni stoperul Răzvan Tincu, care a fost suspendat datorită cumului de cartonaşe galbene.

  • Concordia Chiajna are 5 înfrângeri în 8 meciuri susţinute în deplasare
  • Echipa lui Ţălnar nu are niciun egal în ultimele 3 etape.
  • „Vulturii” (24 goluri primite) au cea mai slabă apărare din Liga 1, după FC Voluntari (27 goluri primite).

Cornel Ţălnar:Stoichiţă îi va motiva, dar e bine pentru noi că nu mai au suporterii de partea lor. Era greu să joci sub presiune, cu 12.000 de suporteri ostili. Aşa cu 1.000 – 2.000, e mai uşor pentru noi. Nu am probleme de lot, ne-am antrenat bine, vrem să câştigăm. Nu va fi uşor, nici Steaua nu a câştigat la Ploieşti. Nici un egal nu ar fi rău, dar am un lot mai bun decât al adversarei şi ar trebui să nu ne mulţumim cu puţin„.

► Golgheterii Concordiei sunt Tiberiu Serediuc (3 goluri), Marian Cristescu (2 goluri), Marius Pena (2 goluri), Florin Purece (2 goluri), Marian Constantinescu (1 gol), Gabriel Giurgiu (1 gol), Valentin Lazăr (1 gol), Bruno Madeira (1 gol) şi Alexandru Benga (autogol, Petrolul Ploieşti), Cristian Oros (autogol, Astra Giurgiu).

► Următorul adversar: CS Universitatea Craiova (acasă)

► Meciurile all-time din Liga 1
29.08.2011: Concordia Chiajna – Petrolul Ploieşti 0 – 2
21.03.2012: Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna 3 – 4
05.11.2012: Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna 0 – 0
12.05.2013: Concordia Chiajna – Petrolul Ploieşti 1 – 1
15.09.2013: Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna 2 – 0
22.03.2014: Concordia Chiajna – Petrolul Ploieşti 0 – 0
08.12.2014: Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna 2 – 2
27.05.2015: Concordia Chiajna – Petrolul Ploieşti 3 – 2
31.07.2015: Concordia Chiajna – Petrolul Ploieşti 2 – 2

► Echipele probabile Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna:

► Petrolul (4-2-3-1): Peçanha – Velasco, Genev, Faug-Porret, Peteleu – Ropotan, L. Marinescu – Nepomuceno, Zoubir, Varga – Moussa
Rezerve: Cobrea, Al. Chiriţă, Benga, Bucşă, Tamuz, V. Rusu, Lemnaru

► Concordia (4-2-3-1): Matache – Bărboianu, Tincu, Mamele, Bucurică – Giurgiu, Bruno Madeira – Serediuc, Purece, V. Lazăr – R. Răducanu
Rezerve: Matache, Sârghi, Grădinaru, S. Pană, Constantinescu, Dina, Pena

► Pronostic Petrolul vs Concordia: sub 2,5 goluri, la o cotă de 1.45 la WINMASTERS

► Pont pariuri cotă mare Petrolul vs Concordia: X, la o cotă de 3.00 la WINMASTERS

► Statistica mea pentru luna noiembrie: 7W – 2L – Güneş

Ofertă pariuri online şi cote Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna
pl_cc