Ponturi pariuri - Pandurii Targu Jiu vs Petrolul Ploiesti - Liga 1


Pandurii Targu Jiu vs Petrolul Ploiesti
Ponturi pariuri – Pandurii Târgu Jiu vs Petrolul Ploieşti – Liga 1

23 noiembrie 2015, Drobeta Turnu Severin, Stadion: „Municipal”, ora: 20:30 (Look TV, Digi Sport, Dolce Sport)
Biletul zilei: Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploiesti (Liga 1 – Etapa a 18-a – pariuri online)

Pandurii Târgu Jiu (locul 4 – 30p)

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă în Copou cu 1-0 de CSMS Iaşi, punând astfel capăt unei serii de 10 meciuri consecutive fără înfrângere. Oltenii au acuzat arbitrajul, dar acest lucru contează mai puţin, pentru că cele 3 puncte au fost câştigate de moldoveni. Până la urmă a venit şi această înfrângere, după 6 victorii şi 4 remize, care i-a dus pe Săpunaru şi Horia la echipa naţională. Echipa lui Edi Iordănescu va avea două meciuri consecutive pe teren propriu, cu Petrolul Polieşti şi Concordia Chiajna, astfel că au o bună oportunitate de a câştiga 6 puncte. După 17 etape, ei sunt la 7 puncte de podium şi la 4 puncte de ocupanta poziţiei a 7-a. Va urma un meci aparent uşor cu „lanterna roşie” a ligii întâi, din care gorjenii nu pot avea ca obiectiv decât câştigarea celor 3 puncte şi îmbunătăţirea golaverajului.

Mihai Răduţ a primit în meciul cu CSMS Iaşi al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Mijlocaşul a mai fost avertizat în partidele cu ASA Târgu Mureş, FC Viitorul şi FC Voluntari.

La meciul CSMS Iași – Pandurii Târgu Jiu (1-0), antrenorul Edward Iordănescu a fost trimis în tribune în minutul 29, după ce a protestat la o decizie a arbitrului. Ulterior, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF) a decis suspendarea tehnicianului pentru două etape.

Faţă de meciul cu CSMS Iaşi va reveni după o etapă de suspendare stoperul Cristian Săpunaru.

  • Pandurii Târgu Jiu se poate apropia la 4 puncte de lidera Astra, dacă o bat pe Petrolul.
  • Oltenii au 4 victorii consecutive pe teren propriu.
  • Ultimele 2 meciuri de acasă ale „alb-albaştrilor” au fost de peste 2,5 goluri.

Narcis Răducan:În condiții normale ar trebui să luăm șase puncte din următoarele două meciuri, dar meciurile nu mai sunt dinainte câștigate, avem experiența ultimelor jocuri, așa că suntem rezervați în a ne bucura înainte să înceapă partida. Biletul de play-off se obține când matematic suntem acolo. Într-adevăr, noi am tot făcut calcule și am zis că dacă la sfârșitul sezonului regulat avem între 38 și 40 de puncte, noi considerăm că ar fi echivalent și cu play-off-ul„.

► Golgheterii Pandurilor sunt Ioan Hora (9 goluri), Mihai Roman (4 goluri, plecat la NEC), Mihai Răduţ (3 goluri), Ezequiel Filipetto (1 gol), Marko Momčilović (1 gol), Viorel Nicoară (1 gol), Cristian Săpunaru (1 gol) şi Vlad Achim (autogol, FC Viitorul)

► Următorul adversar: Concordia Chiajna (acasă)

Vezi recomandările tipsterilor noştri şi în secţiunea Biletul zilei!

Petrolul Ploieşti (locul 14 – 5p)

Petrolul Ploieşti nu a putut să o învingă pe Concordia Chiajna, cu care a termiant la egalitate, scor 1-1. Astfel, în cele două partide consecutive jucate pe teren propriu, „galben-albaştrii” au pierdut cu CSMS şi au remizat cu Concordia Chiajna. Tehnicianul Mihai Stoichiţă nu a rueşit să câştige decât un punct din 6 posibile, iar acum se poate gândi la ce e mai rău, urmând a juca pe terenul Pandurilor, o echipă de top. Ar fi foarte important pentru prahoveni să smulgă măcar un punct Pandurilor, ţinând cont că următoarea partidă va fi la fel dificilă, urmând a juca cu CFR Cluj. Obiecitvul Petrolului este de a nu pierde partida de la Turnu-Severin, unde un punct câştigat nu s-ar simţi prea tare în clasament, dar ar conta foarte mult pentru moralul jucătorilor.

Tehnicianul Mihai Stoichiţă are un singur jucător indisponibil, fundaşul de bandă Dean Beţa, care este accidentat pentru o perioadă mai lungă. Lotul „lupilor galbeni” a fost întărit cu fundaşul stânga Cristian Pulhac, care a semnat un contract cu gruparea prahoveană valabil până la finalul actualei ediţii de campionat.

  • Petrolul Ploieşti are cea mai slabă ofensivă din Liga 1, înscriind doar 10 goluri în 17 etape.
  • „Lupii galbeni” nu au nicio victorie în deplasare (3 egaluri şi 5 înfrângeri).
  • Ultimele 5 meciuri ale prahovenilor disputate în deplasare au fost de sub 2,5 goluri.

Mihai Stoichiţă:Din punct de vedere fizic nu sunt probleme. Va fi foarte important ca, luni seară, să putem să stăm bine pe picioare timp de 90 de minute. Pandurii este o echipă imprevizibilă, practică un fotbal de atac, cu multe sclipiri individuale, şi chiar dacă îi lipsesc câţiva jucători care par, la prima vedere, foarte importanţi, are rezerve de calitate. Trebuie să fim extrem de bine organizaţi şi  pregătiţi fizic pentru a rezista tuturor şarjelor pe care le vor avea adversarii noştri în acest meci„.

► Golgheterii FC Petrolul sunt Sofien Moussa (2 goluri), Alexandru Benga (1 gol), Laurenţiu Marinescu (1 gol), Adrian Ropotan (1 gol), Vlad Rusu (1 gol), Dacian Varga (1 gol), Fernando Velasco (1 gol), Abdellah Zoubir (1 gol) şi Vasile Maftei (FC Voluntari, autogol)

► Următorul adversar: CFR Cluj (acasă)

► Meciurile all-time din Liga 1:
03.12.2011: Petrolul Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu 0 – 0
17.05.2012: Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti 1 – 0
16.09.2012: Petrolul Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu 4 – 0
06.04.2013: Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti 1 – 3
29.07.2013: Petrolul Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu 1 – 1
19.12.2013: Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti 0 – 1
15.09.2014: Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti 1 – 1
06.04.2015: Petrolul Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu 0 – 1
08.08.2015: Petrolul Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu 1 – 1

► Echipele probabile Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti:

► Pandurii Târgu Jiu (4-2-3-1): Mingote – Unguruşan, Vasco Fernandes, Săpunaru, Momčilović – Mrzljak, Droppa – Răduţ, Nistor, Ciucur – Hora
Rezerve: Stanca, Filippetto, Grecu, V. Munteanu, Trifu, Khalouta, Wellington

► Petrolul Ploieşti (4-2-3-1): Peçanha – Peteleu, Benga, Genev, Pulhac – Ropotan, L. Marinescu – Nepomuceno, Zoubir, Varga – Moussa
Rezerve: Cobrea, Al. Chiriţă, Faug-Porret, Bucşă, Velasco, Tamuz, Lemnaru

► Pronostic Pandurii Târgu Jiu vs Petrolul Ploieşti: 1, la o cotă de 1.86 la WINMASTERS

► Pont pariuri cotă mare Pandurii Târgu Jiu vs Petrolul Ploieşti: 1/1, la o cotă de 2.82 la WINMASTERS

► Statistica mea pentru luna noiembrie: 13W – 6L – Güneş

Ofertă pariuri online şi cote Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti
tgj_pp