Ponturi pariuri - FC Botosani vs FC Voluntari - Liga 1


FC Botosani vs FC Voluntari
Ponturi pariuri – FC Botoşani vs FC Voluntari – Liga 1

23 noiembrie 2015, Botoşani, Stadion: „Municipal”, ora: 18:00 (Look Plus, Digi Sport, Dolce Sport)
Biletul zilei: FC Botoşani – FC Voluntari (Liga 1 – Etapa a 18-a – pariuri online)

FC Botoşani (locul 12 – 13p)

FC Botoşani a pierdut cu 5-3 partida disputată în Gruia cu Steaua, după un meci spectaculos. Apărarea a fost punctul slab al moldovenilor, care au încasat 5 goluri, deşi adversara avea un lot decimat. Echipa lui Cristian Pustai este la doar 3 puncte de retrogradare şi dacă va pierde acasă cu FC Voluntari, va fi egalată în clasmanet de aceasta. De aceea este foarte important pentru „roş-alb-albaştri” să se mobilizeze şi să-i învingă pe ilfoveni, pentru a se distanţa la 6 puncte de aceştia. Jucătorii nu au un moral prea bun, având un singur succes în ultimele 11 etape, dar ar cam fi timpul să obţină victoria, pentru a nu-şi complica situaţia.

FC Botoşani a anunţat că atacantul Paul Batin şi-a reziliat contractul, fotbalistul declarând că a luat această decizie din cauza nereuşitelor sale. „Am luat această decizie de comun acord cu clubul, dar la dorinţa pe care eu mi-am exprimat-o. Am luat această decizie şi din cauza nereuşitelor mele, dar şi a randamentului meu„, a declarat Batin.

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat cu suspendare de două jocuri şi penalitate sportivă de 3.000 de lei pe fundaşul central George Miron, eliminat în partida cu Steaua Bucureşti, scor 3-5, din etapa a 17-a a Ligii 1

Botoşănenii s-au despărţit în această săptămână şi de atacantul Armand Şvichi, care a fost împrumutat până în vară la Rapid CFR Suceava din Liga 2.

  • Armand Şvichi a fost împrumutat de FC Botoşani până în vară la Rapid CFR Suceava din Liga 2.
  • FC Botoşani a câştigat 1 punct în ultimele 3 etape.
  • „Roş-alb-albaştrii” au trei rezultate de 1-1 în ultimele 4 meciuri jucate acasă.

Doar Steaua şi Pandurii au câştigat în acest sezon la Botoşani.

Cristian Pustai:De când domnul Mulţescu a preluat Voluntariul, jocul echipei a cunoscut o uşoară creştere, creştere însă care nu s-a materializat şi prin victorii. Au condus şi la Târgu-Jiu şi pe CFR şi nu au câştigat. Dacă noi îi învingem, le oprim ascensiunea„.

► Golgheterii FC Botoşani sunt Gonzalo Cabrera (3 goluri), Attila Hadnagy (3 goluri), Marius Croitoru (2 goluri), Quenten Martinus (2 goluri), Dan Roman (2 goluri), Gabriel Vaşvari (2 goluri), Radoslav Dimitrov (1 gol), Petre Ivanovici (1 gol)

► Următorul adversar: CSMS Iași (deplasare)

Vezi recomandările tipsterilor noştri şi în secţiunea Biletul zilei!

FC Voluntari (locul 13 – 10p)

FC Voluntari a condus-o cu 2-0 în „Groapă” pe CFR Cluj, ar fi putut face chiar 5-0, dar, până la urmă, experienţa şi valoare adversarei şi-a spus cuvântul, partida terminându-se la egalitate. Atât antrenorul Gigi Mulţescu, cât şi jucătorii au fost foarte dezamăgiţi că au ratat victoria, dar cel puţin au câştigat un punct cu un adversar de top şi şi-au îmbunătăţit moralul. „Alb-vişinii” joacă acum mult mai bine decât pe vremea lui Vintilă, Stoican sau Rădulescu şi speră că se vor menţine în Liga 1. Ei vor merge la Botoşani, unde vor încerca să obţină prima victorie în deplasare, mai ales că adversara este într-o formă slabă în aecst sezon. După cum au jucat în utlimele etape, cei de la Voluntari au toate şansele să se întoarcă acasă cu punct sua puncte, cu condiţia să dea totul pe teren.

Faţă de meciul cu CFR Cluj va reveni Vasile Maftei. Stoperul ilfovenilor a fost suspendat o etapă datorită cumului de cartonaşe galbene. Nu există jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru deplasarea din nordul Moldovei. În lot vor fi şi portarul ucrainean Ihor Lytovka și fundașul central croat Hrvoje Spahija, care au fost transferaţi în această săptămână.

Nu a făcut deplasarea la Botoşani atacantul Mihai Costea, întrucât refuză să semneze prelungirea angajamentului scadent în vară. „Prea puţină importanţă are pentru noi situaţia lui Mihai Costea. Cu el în echipă fără el, noi trebuie să câştigăm acest meci. Este un jucător bun însă, v-am spus, pe noi ne interesează prea puţin de ce se întâmplă în curtea lor„, a declarat preşedintele botoşănenilor, Cornel Şfaiţer.

  • FC Voluntari are o singură victorie în 17 etape.
  • Ultimele 6 meciuri ale ilfovenilor din deplasare au fost de peste 2,5 goluri.
  • Echipa lui Mulţescu are 7 înfrângeri consecutive în deplasare.

Alexandru Ioniţă:Cu stafful pe care îl avem, cu Mulţescu pe bancă, eu cred că putem să ne salvam. Creştem de la zi la zi şi este foarte important să continuam aşa. Domnul Mulţescu este strict, ştie ce vrea şi impune un anumit standard jucătorilor„.

► Golgheterii FC Voluntari sunt Adrian Bălan (2 goluri), Hamed Koné (2 goluri), Mihai Voduţ (2 goluri), John Goossens (1 gol), Vasile Maftei (1 gol), Daniel Novac (1 gol), Daniel Pancu (1 gol), Paul Pârvulescu (1 gol), Dinu Todoran (1 gol), Robert Vâlceanu (1 gol)

► Următorul adversar: Dinamo București (acasă)

► Meciurile all-time din Liga 1 (doar unul în tur):
07.08.2015: FC Voluntari – FC Botoșani 1 – 1 (Etapa 5)
Au marcat: 0-1 Gonzalo Cabrera (18), 1-1 Adrian Bălan (65)

► Echipele probabile FC Botoșani – FC Voluntari:

► FC Botoșani (4-2-3-1): Iliev – Dimitrov, Cordoş, Plămadă, Acsinte – Bordeianu, Vaşvari – Hadnagy, Cabrera, Martinus – D. Roman
Rezerve: Pleşca, Patache, Ngadeu, Cucu, R. Costin, Fülöp, Ivanovici

► FC Voluntari (4-2-3-1): Lytovka – L. Rus, Maftei, S. Rădoi, Briceag – Novac, Goossens – Voduţ, Todoran, H. Koné – Al. Ioniţă
Rezerve: Botaş, C. Achim, Spahija, N. Grigore, L. Iorga, Pancu, Ad. Bălan

► Pronostic FC Botoșani vs FC Voluntari: vor înscrie ambele echipe, la o cotă de 2.08 la WINMASTERS

► Pont pariuri cotă mare FC Botoșani vs FC Voluntari: X, la o cotă de 3.55 la WINMASTERS

► Statistica mea pentru luna noiembrie: 11W – 6L – Güneş

Ofertă pariuri online şi cote FC Botoșani – FC Voluntari
vol_bot