Ponturi pariuri - CSMS Iasi vs FC Voluntari - Liga 1


CSMS Iasi vs FC Voluntari
Ponturi pariuri – CSMS Iaşi vs FC Voluntari – Liga 1

17 octombrie 2015, Iaşi, Stadion: „Emil Alexandrescu”, ora: 18:00 (Look Plus, Digi Sport, Dolce Sport)
Biletul zilei: CSMS Iaşi – FC Voluntari (Liga 1 – Etapa a 14-a – pariuri online)

CSMS Iaşi (locul 10 – 13p)

CSMS Iaşi a pierdut meciul disputat în Copou cu campioana Steaua, scor 1-2, după ce terminase la egalitate cu FC Viitorul şi ACS Poli Timişoara. Antrenorul Nicolo Napoli nu a mai câştigat un meci de pe 7 august, când echipa sa o învingea surprinzător, acasă, pe CFR Cluj cu scorul de 2-1. De atunci, „alb-albaştrii” au câştigat doar 3 puncte în ultimele 8 etape, astfel că ar avea mare nevoie de un succes în meciul cu FC Voluntari. E greu de crezut că ieşenii mai pot spera pentru un loc de play-off, dar vor încerca să menţină distanţa faţă de ocupantele locurilor 13 şi 14.

Ionuţ Voicu a primit în meciul cu Steaua al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Fundaşul dreapta a mai fost avertizat în partidele cu Concordia Chiajna, FC Botoşani şi Dinamo.

Nu vor putea evolua împotriva ilfovenilor fundaşul stânga Alexandru Ţigănaşu şi atacantul Liviu Ganea, ambii fiind accidentaţi, în timp ce închizătorul sârb Milan Mitić este incert.

CSMS Iaşi are 2 egaluri şi 2 înfrângeri în ultimele 4 meciuri de acasă.

Nicolo Napoli:Am purtat unele discuţii cu băieţii despre cele petrecute în tur. În general am jucat bine, dar de regulă ne-a lipsit golul. Băieţii şi-au creat situaţii de a marca, dar după câteva ratări şi-au pierdut încrederea. Încercăm să le schimbăm mentalitatea, să-i facem să stea mai bine în teren„.

► Golgheterii CSMS Iaşi sunt Bojan Golubović (3 goluri), Vasile Gheorghe (2 goluri), Lukács Bőle (1 gol), Mădălin Ciucă (1 gol), Andrei Enescu (1 gol), Ștefan Grigorie (1 gol)

► Următorul adversar: Concordia Chiajna (acasă)

Vezi recomandările tipsterilor noştri şi în secţiunea Biletul zilei!

FC Voluntari (locul 13 – 6p)

FC Voluntari nu a reuşit decât 1-1 în Ştefan cel Mare cu Concordia Chiajna, terminând turul campionatului fără nicio victorie. Antrenorul Mircea Rădulescu nu a reuşit să redreseze echipa, astfel că a fost înlocuit cu Gigi Mulţescu, care are ca obiecitv să salveze clubul ilfovean de la retrogradare. Acesta pare a fi ridicat moralul jucătorilor, fiind foarte optimist şi cu toţii vor încerca să facă un meci reuşit în Copou, cu CSMS Iaşi. Obiectivul Voluntariului este de a obţine la Iaşi primul succes din acest sezon, sau în cel mai rău caz să termine la egalitate, la fel ca şi în tur.

Singurul jucător indisponibil este atacantul Mihai Voduţ. Acesta a primit din partea Comisiei de Disciplină a FRF o suspendare de 3 etape şi o penalitate de 3.500 de lei, pentru cartonaşul roşu primit după încheierea meciului cu Concordia Chiajna după o altercaţie cu Alexandru Vagner.

FC Voluntari are 5 înfrângeri consecutive în deplasare.

Gheorghe Mulţescu:Ce am de gând să fac? Ce am făcut peste tot. Să fac echipa să funcționeze și să îndeplinim obiectivul, salvarea de la retrogaradare. Cred că se poate atinge obiectivul. În iarnă, trebuie îmbunătățit calitativ lotul. Pe anumite posturi, avem nevoie de jucători. E o nouă provocare. Am avut atâtea. Nu se compară cu Petrolul. Acolo era un lot bine acoperit, structurat„.

► Golgheterii FC Voluntari sunt Adrian Bălan (1 gol), John Goossens (1 gol), Hamed Koné (1 gol), Vasile Maftei (1 gol), Daniel Pancu (1 gol), Paul Pârvulescu (1 gol), Robert Vâlceanu (1 gol), Mihai Voduţ (1 gol)

► Următorul adversar: Petrolul Ploiești (acasă)

Meciurile all-time din Liga 1 (doar unul, în tur):

10.07.2015: FC Voluntari – CSMS Iași 1 – 1 (Etapa 1)
Au marcat: 0-1 Ștefan Grigorie (10), 1-1 Paul Pârvulescu (30 penalty)

► Echipele probabile CSMS Iaşi – FC Voluntari:

► CSMS Iaşi (4-2-3-1): Caparco – Ciucă, Mihalache, Frăsinescu, Bădic – V. Gheorghe, Enescu – Nuno Viveiros, Şt. Grigorie, Bőle – Golubović
Rezerve: Grahovac, Dantas, Goge, Mitić, Creţu, Piccioni, Boiciuc

► FC Voluntari (4-2-3-1): Balauru – L. Rus, Maftei, Novaković, Briceag – N. Grigore, Todoran – L. Iorga, Goossens, M. Costea – Pancu
Rezerve: Petrariu, C. Achim, S. Rădoi, Pârvulescu, Cârstocea, Novac, H. Koné

► Pronostic CSMS Iaşi vs FC Voluntari: gazdele NU câştigă, la o cotă de 1.75 la UNIBET

► Pont pariuri cotă mare CSMS Iaşi vs FC Voluntari: egal, la o cotă de 3.10 la UNIBET

Statistica mea pentru luna octombrie: 6W – 3L – Güneş
1

Ofertă pariuri online şi cote CSMS Iaşi – FC Voluntari