Ponturi fotbal UTA Bătrâna Doamnă - ACS Poli Timişoara - baraj - retur

Ponturi fotbal UTA Bătrâna Doamnă - ACS Poli Timişoara - baraj - retur

Ponturi fotbal UTA Bătrâna Doamnă – ACS Poli Timişoara – baraj – retur


15 iunie 2017, Șiria, Stadion: „Otto Greffner”, ora: 17:30 (Baraj promovare/menţinere în Liga 1 – retur)
Biletul zilei, UTA Bătrâna Doamnă – ACS Poli Timişoara (nu va fi transmis la tv), ponturi pariuri

UTA Bătrâna Doamnă

UTA Bătrâna Doamnă a pierdut prima manşă din barajul pentru promovare/menţinere în prima ligă cu ACS Poli Timișoara, cu scorul de 2-1 (Adrian Petre 34, 41 – Georgian Honciu 35, 57). Formaţia antrenată de Laurenţiu Roşu a obţinut un rezultat bun, chiar dacă a pierdut, ţinând cont de faptul că timişorenii au avut o sumedenie de ocazii. În loc de 3-0, 4-0 sau 5-0 a fost 2-1, astfel că până la urmă a fost un rezultat bun, care poate fi „întors” în returul de joi.

Partida cu ACS Poli Timişoara va avea loc la Şiria, un sat aflat la 38 de kilometri de oraşul Arad, întrucât stadionul „Francisc Neuman” va fi finalizat în toamna acestui an. Stadionul „Otto Greffner” are o capacitate de 1.380 locuri, astfel că suporterii celor două echipe vor fi nevoiţi să-şi urmărească favoriţii la tv, pe site-ul oficial al UTA-ei.

După ce au pierdut la Timișoara cu 2-1, „alb-roşii” au nevoie de un simplu 1-0 pentru mult visata promovare. Ei au jucat ultima dată în primul eşalon în ediţia 2007-2008. În urmă cu un an, „Bătrâna Doamnă” a jucat tot la baraj, reuşind să o elimine pe Dunărea Călăraşi (1-3 şi 4-1), însă nu a putut trece de FC Voluntari (0-3 şi 1-0).

Gazdele nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul cu ACS Poli Timișoara.

Laurenţiu Roșu: „E finala campionatului pentru noi și vom face tot ce e posibil să câștigăm. Nu va fi ușor, cum am declarat și în tur, cei de la Timișoara sunt favoriți, dar asta nu înseamnă că renunțăm la luptă, vrem să le oferim suporterilor și oamenilor din Arad posibilitatea de a vedea UTA în Liga I. Mi-aș dori foarte mult să se întâmple acest lucru. Au un lot valoros, vom ține cont de lucrul acesta, de fazele fixe, unde am avut probleme, vom încerca să ne corectăm cât mai repede. Am primit două goluri după asemenea faze fixe, au avut și acea bară în ultimul minut. Caută să obțină cât mai multe lovituri libere și cornere, să profite de talie, și au un executat foarte bun, mă refer la Croitoru. Sper să fim în creștere și în aceste 90 de minute să putem demonstra că există posiblitatea de a trece de acest baraj cu bine”.

Decebal Grădinariu: „Avem omologate 2000 de locuri pentru stadionul Otto Greffner, din care 1380, pe sacaune. Acum, locurile în picioare se vor transformă în locuri pe scaune, vom monta o tribună a II-a de aproximativ 600 de locuri, pentru confortul spectatorilor, pentru a nu mai sta în picioare”.

Sorin Strătilă: „Mă bucur foarte mult că am putut ajuta echipa și am înscris pentru a avea șanse în retur. Sper să fie de folos golul. Anul trecut, cu golul de la Călărași, am ajuns în situația în care puteam promova, dar a trebuit să mai jucăm un baraj. Sper ca suporterii să fie lângă noi, doar așa vom reuși. Fiecare din echipă își dă seama de ce șansă poate să aibă, suntem la 90 de minute de un pas foarte mare. Îmi doresc foarte mult să promovez”

Vezi recomandările tipsterilor noştri şi în secţiunea Biletul zilei!

ACS Poli Timişoara

ACS Poli Timişoara s-a impus în prima manşă a barajului promovare/menţinere în Liga 1 cu UTA Bătrâna Doamnă cu scorul de 2-1 (Pedro Henrique, Gabriel Cânu 25 – Sorin Strătilă 52). A fost un rezultat nedrept, pentru că formaţia antrenată de Ionuţ Popa a dominat partida, însă a ratat foarte mult. Bănăţenii au avut ghinion şi în prelungiri, când au avut o bară.

După cum s-a jucat în tur „alb-violeţii” nu ar trebui să aibă emoţii prea mari cu UTA Bătrâna Doamnă, diferenţa de valoare fiind clar în favoarea lor. Totuşi, niciun meci nu seamănă cu altul, iar calificarea nu este jucată. Pe lângă circul care l-a făcut cu Laurenţiu Roşu, antrenorul Ionuţ Popa are destulă experienţă şi ar trebui să ştie că nu poate juca la 0-0 în returul de la Şiria (90 de kilometri). Un gol al bănăţenilor ar conta foarte mult, pentru că aceştia au frica unei înfrângeri cu 1-0, ceea ce ar însemna retrogradarea.

Fundaşul stânga George Neagu nu va juca în returul cu UTA, fosta sa echipă, după ce a fost eliminat de arbitrul George Cătălin Găman, în minutul 65 al meciului de la Timişoara, pentru două cartonaşe galbene. Nu va juca nici fundaşul stânga croat Leopold Novak, care este accidentat. Va fi ultimul meci pentru mijlocaşul dreapta Cristian Bărbuţ, care a semnat pentru CS Universitatea Craiova.

Ionuț Popa: „Fotbalul ăsta e curvit. În loc să avem 4-0 sau 5-0 la pauză, am ratat enorm, nu am reușit să marcăm. Am primit gol după un fault în atac, a fost și acea eliminare complet gratuită, trebuia recuzat acest Găman. Da, i-am spus lui Laurențiu Roșu că trebuia să le dăm șapte goluri, dar le dăm trei la Șiria. Sper să mă pot ține de cuvânt. Important e să câștigăm la Șiria, deoarece a fost o diferență foarte mare în tur”.

► Echipele probabile UTA Bătrâna Doamnă – ACS Poli Timişoara:

► UTA: B. Miron – Adili, Al. Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, D. Copil, Vâlceanu – Curtuiuș, Ad. Petre
Rezerve: Al. Barna, Polgar, I. Tănase, Jorza, Stahl, D. Muntean, Piccioni

► ACS Poli: Curileac – Străuţ, Bocşan, Cânu, Şeroni – Artean, Šoljić – Bărbuţ, Croitoru, Doman – Al. Popovici
Rezerve: Straton, Haruţ, Scutaru, Mailat, Fuček, Drăghici, Pedro Henrique

► Pronostic UTA vs ACS Poli: Total goluri ale echipei gazdă, peste 0,5 la o cotă de 1.44 la 888

► Pont pariuri cotă mare UTA vs ACS Poli: UTA va câştiga play-off-ul, la o cotă de 4.50 la 888

► Statistica mea pentru luna iunie: 3W – 4L

Ofertă pariuri online şi cote UTA Bătrâna Doamnă – ACS Poli Timişoara