Ponturi fotbal NK Maribor - Dinamo Bucureşti - amical

Ponturi fotbal NK Maribor - Dinamo Bucureşti - amical

Ponturi fotbal NK Maribor – Dinamo Bucureşti – amical


28 iunie 2017, Slovenia, ora: 19:00
Biletul zilei, NK Maribor – Dinamo Bucureşti, ponturi pariuri

Dinamo Bucureşti a dezamăgit în amicalele cu NK Osijek (1-4) şi Lokomotiva Zagreb (0-1), însă se află în cantonament pentru a se pregăti şi a face o echipă puternică, care să se bată la titlu şi, mai ales, să se califice în grupele Europa League.

Cosmin Contra a folosit următoarea formulă în prima repriză a meciului cu NK Osijek: Brănescu – Romera, Dudea, L. Marić, St. Filip – Bušuladžić, L. Gheorghe – Al. Dulca, Târcoveanu, D. Nistor – Nemec. În repriza a doua, pentru Dinamo au evoluat: I. Popescu – Dudea, M. Popescu, R. Grigore, Oliva – Mahlangu, I. Şerban – Costache, Bumba, I. Gheorghe – Bawab.

Cosmin Contra a folosit următoarea formulă în prima repriză a meciului cu Lokomotiva Zagreb: Penedo – Dudea, Nedelcearu, M. Popescu, St. Filip – Bušuladžić, I. Șerban – Hanca, D. Nistor, Al. Dulca – Bawab. În repriza a doua, pentru Dinamo au evoluat: Muțiu – Romera, L. Marić, R. Grigore, M. Oliva – Mahlangu, L. Gheorghe – Costache, Târcoveanu, Bumba – Nemec. Rezerve: I. Gheorghe, Vl. Olteanu. Portarii Laurențiu Brănescu și Iustin Popescu și atacantul Rivaldinho nu au evoluat.

Vezi recomandările tipsterilor noştri şi în secţiunea Biletul zilei!

Marele câştig al „alb-roşilor” a fost că au reuşit să-l ţină pe Cosmin Contra, un antrenor care a avut rezultate foarte bune, fiind la un pas de titlu. Au plecat în schimb Vytautas Černiauskas -Lituania- (portar, final de contract), Claude Dielna -Franţa- (fundaş central, împrumut expirat), Vlad Olteanu (fundaş stânga, FC Voluntari), Patrick Petre (mijlocaş ofensiv, Sepsi Sfântu Gheorghe), Antun Palić -Croaţia- (mijlocaş central, final de contract), Danu Spătaru -Moldova- (mijlocaş central, contract reziliat), Daniel Popa (atacant, FC Botoșani). Cu o săptămână înainte de finalul cantonamentului, „Guriţă” a renunțat la încă patru jucători, Andrei Târcoveanu, Mihai Popescu, Iustin Popescu și Alexandru Dulca, care au părăsit astăzi cantonamentul din Maribor, urmând a fi împrumutați la alte echipe. „Suntem aproape de a aduce mai mulţi jucători. Vreau calitate şi vom aduce. Vorbesc permanent cu şefii. Oricum, nu sunt mulţumit pe deplin, trebuie să ne întărim foarte bine. Dar sunt şi liniştit, sunt sigur că vor veni fotbaliștii care ne trebuie. După Salamao, în care eu cred tare mult, aş mai vrea un fundaş central, un mijlocaş central, poate un vârf sau un jucător de bandă„, a spus Cosmin Contra.

Mijlocașul stânga portughez Diogo Salomao, 28 de ani, fost la RCD Mallorca, este primul transfer făcut de Dinamo în această vară. Acesta a venit în Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract. Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a anunţat că încearcă să-l transfere pe italianul Francesco Margiotta. „Sunt negocieri cu Juventus pentru Francesco Margiotta. Este un jucător interesant. Până să se accidenteze, el jucase foarte mult și bine. Evoluează ca al doilea vârf și ne gândim să îl transferăm. Sper ca azi să rezolvăm și problema fundașului central. Suntem în negocieri. Mâine cred că pot să transfer și un mijlocaș central. Vreau ca până la finalul săptămânii să aduc și al doilea mijlocaș ofensiv. Acum lucrurile sunt foarte clare. Știm ce jucători vrem și sunt doar detalii de pus la punct„.

Al treilea meci amical al „câinilor roşii” va fi azi, cu NK Maribor, campioana Sloveniei. „Vijoličasti” au câştigat fără emoţii titlul în sezonul recent încheiat, având 73 de puncte, cu 13 mai multe decât ND Gorica şi Olimpija Ljubljana. Ei se pregătesc pentru „dubla” cu bosniacii de la HŠK Zrinjski Mostar, din preliminariile Ligii Campionilor. NK Maribor a mai jucat în această vară trei amicale, cu NK Osijek/Croaţia (1-2), KF Shkëndija/Macedonia (1-1) şi FC Ural Yekaterinburg/Rusia (2-0).

► Pronostic NK Maribor vs Dinamo Bucureşti: X2, la o cotă de 1.65 la BETANO

► Pont pariuri cotă mare NK Maribor vs Dinamo Bucureşti: X, la o cotă de 3.40 la BETANO

► Statistica mea pentru luna iunie: 10W – 6L

Ofertă pariuri online şi cote NK Maribor vs Dinamo BucureştiDiogo Salomao, primul transfer al lui Dinamo din această vară