Ponturi fotbal CSM Politehnica Iași, Gaz Metan Mediaș - Liga 1

Ponturi fotbal CSM Politehnica Iași, Gaz Metan Mediaș - Liga 1

Ponturi fotbal CSM Politehnica Iași, Gaz Metan Mediaș – Liga 1


23 iulie 2017, Iași, Stadion: „Emil Alexandrescu”, ora: 18:30 (Liga 1 – Etapa 2)
Biletul zilei, CSM Politehnica Iași – Gaz Metan Mediaș (Dolce, Look, Digi), ponturi pariuri

CSM Politehnica Iași

CSM Politehnica Iași a jucat slab la Turnu Severin, fiind învinsă de CS Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 Alexandru Băluță (42), Gustavo Di Mauro Vagenin (50). Formaţia antrenată de Flavius Stoican a punctat un pic la impresia artistică în prima repriză, dar atât, fiind dominată categoric de craioveni, care au mai avut şi două bare. Koșelev – Tiago Almeida, Mihalache, Frăsinescu, Bosoi – Cioinac – Danale (72 Chelaru), Platini (72 Sin), Pedro Mendes (82 S. Moldovan), Spătaru – A. Cristea, a fost echipa folosită de antrenorul Flavius Stoican în prima etapă.

„Alb-albaştrii” au fost neînvinşi în play-out, însă lotul a fost complet remaniat în pauza de vară. Jucătorii veniţi par buni pentru Liga 1, însă au nevoie de o perioadă de timp pentru a avea relaţii de joc. Va urma partida din Copou cu Gaz Metan Mediaș, în care moldovenii vizează primul succes din acest sezon. În 4 întâlniri disputate la Iaşi, Poli s-a impus de 3 ori, iar ardelenii o dată. Ambele echipe au pierdut în prima etapă, fiind în scădere faţă de acum un an. Antrenorul Flavius Stoican a anunţat că va conta pe ugandezul Luwagga Kizito, a cărui legitimare a fost rezolvată, însă nu s-a putut pronunţa asupra lui Bosoi şi Platini, care au probleme de natură medicală: „Sper să pot conta pe ei duminică, depinde de cum se vor simţi„, a spus Stoican, care poate conta duminică şi pe mijlocaşul central norvegian Kamer Qaka, transferat de la Kristiansund BK.

Flavius Stoican: „Ne aşteaptă o partidă cu o formaţie în reconstrucţie, ca şi noi. Am încredere că vom face un meci mare, importantă este victoria. Nu va fi uşor, sunt însă încrezător că ne vom autodepăşi. Am nevoie de caracterul jucătorilor în momentele dificile”.

Andrei Cristea: „Avem mare nevoie de trei puncte la debutul acasă. Dacă vom câştiga, încrederea noastră, a suporterilor, a tuturor oamenilor va creşte. Este foarte important să învingem duminică, mai ales că va urma apoi un meci în deplasare, la Chiajna şi un program de foc, cu patru meciuri cu adversari din play-off. Nu vreau să mă mai refer la partida din prima rundă. Important este viitorul şi toată lumea să se pună în slujba echipei. Am mai spus-o, este prematur să spunem unde ne vom putea clasa. E un început de campionat, mai târziu ne vom putea da seama unde suntem în comparaţie cu echipele din Liga 1”.

► Următorul adversar: Concordia Chiajna (deplasare)

Echipa probabilă

Koșelev
Tiago Almeida, Mihalache, Frăsinescu, Panţâru
Qaka, Pedro Mendes
Kizito, Platini, Spătaru
A. Cristea

Antrenor: Flavius Stoican

Accidentaţi: nu există
Incerţi: Bosoi, Platini
Suspendaţi: nu există
Rezerve: Kelava, Bosoi, Moisii, Danale, Cioinac, Sin, S. Moldovan

Vezi recomandările tipsterilor noştri şi în secţiunea Biletul zilei!

Gaz Metan Mediaș

Gaz Metan Mediaș a rezistat la Ovidiu fără a primi gol de la FC Viitorul o jumătate de oră, apoi s-a făcut repede 2-0, iar în repriza a doua 3-0 Aurelian Chiţu (31), Cristian Ganea (36) şi George Ţucudean (62). Antrenorul Cristian Pustai nu ştie să pregătească în deplasare un meci decât pentru 0-0, însă dacă adversara deschide scorul, de obicei şi câştigă. Ardelenii au jucat la 0-0, nu le-a ieşit, fiind bătuţi clar de campioană, care a dominat clar partida. Greab – Žderić, Khubuitia, Danci, Buşu – Mitić, Bic (69 Târcoveanu) – Sg. Popovici (63 Buziuc), Curtean (46 Voicu), Olaru – Golubović a fost echipa folosită de antrenorul Cristian Pustai în meciul de la Ovidiu din prima rundă a noului sezon.

Al doilea meci al „gaziştilor” va fi tot în deplasare, la Iași cu CSM Politehnica. În ultimele 3 meciuri disputate în Copou, ardelenii au avut tot atâtea înfrângeri. În lotul Gazului sunt trei jucători care au evoluat în sezonul trecut la CSM Politehnica Iași, Ionuţ Voicu, Milan Mitić şi Bojan Golubović. Aceştia nu pot oferi informaţii antrenorului Pustai, pentru că lotul fostei lor echipe este total diferit. Pentru „alb-negri” ar fi foarte important să obţină fie şi un punct la Iaşi, pentru că vin după un 0-3 cu Viitorul, iar următorii adversari vor fi CFR Cluj şi Dinamo. Oaspeţii nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul cu CSM Politehnica Iași, cu excepţia închizătorului Iulian Cristea.

► Următorul adversar: CFR Cluj (acasă)

Echipa probabilă

Greab
Žderić, Khubutia, Danci, Buşu
Mitić, Bic
Sg. Popovici, Curtean, Olaru
Golubović

Antrenor: Cristian Pustai

Accidentat: I. Cristea
Suspendaţi: nu există
Rezerve: Pleşca, Voicu, Trif, Târcoveanu, Paulo Jorge, Păcurar, Buziuc

Meciurile all-time din Liga disputate la Iaşi:

20.05.2013: CSMS Iaşi – Gaz Metan Mediaş 0 – 2 (Etapa 32)
Au marcat: 0-1 Eric de Oliveira (16p), 0-2 Alexandru Muntean (27)

28.02.2015: CSMS Iaşi – Gaz Metan Mediaş 1 – 0 (Etapa 19)
A marcat: 1-0 Bojan Golubović (35)

29.07.2016: CSM Politehnica Iași – Gaz Metan Mediaș 3 – 1 (Etapa 2)
Au marcat: 1-0 Alexandru Țigănașu (5), 1-1 Mircea Axente (33), 2-1 Lukács Bőle (81), 3-1 Andrei Cristea (90)

19.05.2017: CSM Politehnica Iaşi – Gaz Metan Mediaş 1 – 0 (Etapa 11, play-out)
A marcat: 1-0 Lukács Bőle (7)

► Pronostic CSM Politehnica Iaşi – Gaz Metan Mediaş: CSM Poli Iaşi peste 0,5 goluri, la o cotă de 1.40 la BETANO

► Pont pariuri cotă mare CSM Politehnica Iaşi – Gaz Metan Mediaş: X/1, la o cotă de 5.40 la BETANO

► Statistica mea pentru luna iulie: 11W – 6L

Ofertă pariuri online şi cote CSM Politehnica Iaşi – Gaz Metan Mediaş