Politehnica Iași - FC Botoșani. Atmosferă deloc plăcută la clubul ieșean.

O nouă rundă din întrecerea Ligii 1 începe în această zi de vineri cu un joc care cu siguranță va crea mare interes în rândul suporterilor. Este vorba de duelul ce se anunță extrem de încrâncenat dintre cele două echipe moldovene, Poli Iași și FC Botoșani . Cele două formații merg total diferit una față de cealaltă în acest debut de sezon, ieșenii fiind în cea mai neagră situație de până acum a clubului, în timp ce botoșănenii repetă start-ul de campionat din urmă cu un an, fiind în zona de play-off în acest moment, iar cu siguranță partida va oferi multă dăruire la nivelul gazonului din partea ambelor echipe.
iasi botosani

Poli Iași, gazda acestei dispute, pornește cu șansa a doua la câștigarea jocului datorită lotului ușor inferior din punct de valoric, dar și prin prisma faptului că are un start foarte slab de campionat. Echipa lui Flavius Stoican a impresionat prin dezinvoltura de la Craiova din urmă cu două săptămâni când aceasta a reușit să scoată un punct extrem de important pe Ion Oblemenco, începând acest campionat cu un rezultat excelent. Ieșenii nu s-au dat deloc la o parte și nici nu au practicat un anti joc în partida din a doua etapă contra astralilor, meci terminat tot la egalitate, scor 1-1. Problemele au apărut de la meciul contra celor de la FCSB când formația moldoveană a primit nu mai puțin de 4 goluri din partea roș-albaștrilor, terminând jocul în genunchi, iar etapa trecută, perioada neagră a continuat și la Sfântu Gheorghe unde echipa lui Stoican a pierdut un 3-0 sec administrat de Sepsi-ul lui Neagoe

FC Botoșani, oaspetele acestei partide, pleacă cu prima șansă conform bookmakerilor, dar nu este un lucru chiar atât de cert dacă privim totuși la valoarea lotului moldovenilor și la cea a combatantei din această seară. Formația pregătită de la margine de Costel Enache își dorește să nu mai facă aceeași pași greșiți din campionatul trecut când a pornit ca un iureș, la fel ca în acest sezon, dar din păcate la vremea aceea s-a stins înspre finalul campionatului regulat. Grupul prin care s-a dorit continuitate la club conform spuselor lui Vasile Iftimie se descurcă de minune până în acest momen.FC Botoșani are 6 puncte în cele patru partide din acest început de sezon, ultimul venind chiar în etapa trecută când botoșănenii au remizat pe teren propriu contra celor de la Astra Giurgiu, scor 1-1, meci destul de slab realizat de echipa lui Costel Enache care aparent se mulțumește cu câte un punct din fiecare joc, ne riscând prea multe de-a lungul celor 90 de minute.

Va fi un meci care pe care cu siguranță în această seară în Copou, iar fanii nu au decât să se bucure de spectacolul care speră să se realizeze implicit și cu goluri, nu numai prin forță și determinare. Formația lui Stoican simte presiunea din partea conducerii și a publicului din Iași, și este nevoită să redreseze corabia cât se poate de repede, acuma cât lucrurile pot fi rezolvate. Cred totuși în atitudinea pozitivă a celor de la Botoșani care nu au cum să piardă pe terenul ieșenilor, mizând astfel pe încă un egal la finalul jocului.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș