Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Poli Iași vs Unirea Dej ponturi și pronosticuri 15.04.2023

De la ora 14:15, în Copou, pe stadionul „Emil Alexandrescu” se joacă meciul dintre Poli Iași și Unirea Dej. Partida face parte din runda cu numărul 4 a play-off-ului Ligii 2.
Poli Iași vs Unirea Dej
April 15,2023
14:15

Ponturi pariuri și pronostic analizat Poli Iași vs Unirea Dej

Neînvinsă în acest play-off, Poli Iași nu concepe să nu câștige din nou în fața unei echipe Unirea Dej care nu știe cum să pună problema contra echipelor dornice să promoveze. Victorie Poli Iași este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Poli Iași – Unirea Dej

Sub 18.5 game-uri - Cota 2.00⭐
Pariază acum

Poli Iași

  • Ținută în șah de CSA Steaua București în meciul direct pe care l-au avut în primele zile ale acestei săptămâni, Iași a încheiat doar 2-2.
  • Rămâne pe prima poziție, cu 45 de puncte, unul peste CSA și are prima șansă la calificare, având în vedere că principala ei contracandidată nu are voie să promoveze.
  • Nu a pierdut în acest punct al competiției, ci și-a trecut în cont două rezultate de egalitate și o victorie, iar în etapă următoare revine la București pentru duelul cu Dinamo. Acest meci se va disputa pe 25 aprilie.

Unirea Dej

  • Doar simpla calificare în acest punct al competiției reprezintă un obiectiv la care Unirea Dej nu spera niciodată că se va întâmplă în ediția 2022/23 de Liga 2.
  • Presiunea și-a spus cuvântul asupra formației care se află pe ultimul loc, 33 de puncte și încă nu știe cum este să te impui în play-off.
  • A pierdut primele două jocuri, iar în etapa trecută s-a încurcat reciproc cu FC Buzău după ce tabela a arătat 0-0.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2 România!

Plasează pariul