Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Poli Iași vs Progresul Spartac ponturi și pronosticuri 12.03.2023

Începând cu ora 13:00, la Iași, pe Emil Alexandrescu, Poli Iași primește vizita echipei Progresul Spartac, în etapa 19 din Liga 2 România. Este ultima runda a sezonului regular.
Poli Iași vs Progresul Spartac
March 12,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Poli Iași vs Progresul Spartac

La un nivel foarte bun, Poli Iași nu dă semne de slăbiciune și vrea să obțină o nouă victorie în această stagiune, poate cea care o duce pe prima poziție. Vă recomand victorie Poli Iași -1.5 goluri, cotă 2.10 la Superbet.

Ponturi Poli Iași – Progresul Spartac

Ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Poli Iași

  • Victorioasă în ultimele patru meciuri din Liga a 2-a, Poli Iași a izbutit să înscrie zece goluri și a ajuns la 27 de goluri înscrise în întreg sezonul.
  • Este a 2-a în clasamentul general, cu 37 de puncte. Tot atâtea puncte are și liderul CSA Steaua București, singurul criteriu care face diferența este golaverajul.
  • Partea bună este că ieșenii au reușit să stea excelent în apărare. Au doar 13 goluri primite și a treia cea mai bună defensivă din Liga 2.

Progresul Spartac

  • Nu are deloc așteptări mari de la acest sezon și lucrul acesta se vede foarte bine și din prestațiile pe care le are. Era și greu să emită pretenții cu un lot așa modest.
  • Doar trei victorii a reușit să obțină Progresul Spartac în decursul celor 18 meciuri pe care le-a disputat. În total are 17 puncte adunate si vine după trei rezultate de egalitate.
  • În runda trecută a fost egala celor de la CSC Dumbrăvița. Meciul s-a încheiat exact așa cum a și început, 0-0

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2 România!

Plasează pariul