Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Poli Iași vs FC Botoșani ponturi pariuri și pronosticuri 18.09.2023

Luni, 18 septembrie, de la ora 18:30 va avea loc meciul Poli Iași vs FC Botoșani, contând pentru etapa cu numărul 9 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Poli Iași vs FC Botoșani
September 18,2023
18:30

Ponturi Poli Iași vs FC Botoșani

2 pauză/2 final - cotă 1.70 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Poli Iași vs FC Botoșani

Cele două echipe au mare nevoie de victorie, atât pentru a urca în clasament, dar mai ales pentru moral. Mă aștept la un meci cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomand pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.95 la Unibet!

Poli Iași

  • Poli Iași a reușit în runda precedentă o victorie de moral, 0-2 în deplasare la U Cluj, acesta fiind doar al 2-lea succes din primele 7 etape.
  • Echipa antrenată de Leo Grozavu este penultima în Superliga, cu 6 puncte și un golaveraj negativ de 8-13, fiind printre cele mai slabe formații din punct de vedere defensiv.
  • Nou-promovata nu a mai câștigat cu FC Botoșani din 2018. Se impune din nou? 2.25 este cota!

FC Botoșani

  • FC Botoșani are un început de sezon foarte slab. Moldovenii sunt fără victorie în primele 8 etape, timp în care au înregistrat 4 înfrângeri și 4 remize. Vine după un 2-2 pe teren propriu cu FC Hermannstadt.
  • În prezent, Botoșani se află pe ultimul loc în Superliga, cu 4 puncte și un golaveraj negativ de 7-12.
  • Echipa antrenată de Dan Alexa a câștigat ultimele 6 dueluri directe cu Poli Iași. Poate câștiga din nou? 3.35 este cota la victorie!

Pariază pe COTA 1.95 la Unibet!

Plasează pariul