Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Poli Iași vs Dinamo București ponturi și pronosticuri 21.05.2023

De la ora 13:00, duminică, Poli Iași și Dinamo București se vor duela pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou. Meciul face parte din a 10-a etapă a play-off-ului și este transmisă de Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.
Poli Iași vs Dinamo București
May 21,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Poli Iași vs Dinamo București

Poli și Dinamo sunt echipele cu cele mai active ofensive din play-off. Gazdele nu mai au pentru ce să tragă și pe acest fond vă recomand peste 2,5 goluri, pariul are cota 2.35 la Superbet.

Ponturi Poli Iași – Dinamo București

peste 18.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Poli Iași

  • Poli Iași se gândește la ce are de făcut pentru ediția viitoare a sezonului Superliga, acolo unde știa că va evolua de câteva etape. Performanță bună obținută de-a lungul sezonului și faptul că CSA Steaua nu are drept de promovare o fac să fie fără griji.
  • Ocupanta locului 1, cu 57 de puncte, Poli în runda anterioară a plecat neînvinsă de pe terenul Unirii Dej. Meciul s-a încheiat așa cum a început, scor 0-0.
  • Poli nu stă deloc rău nici în meciurile de pe terenul propriu. În postura aceasta a reușit sa înscrie șapte goluri doar în precedentele două jocuri. 5-1 si 2-0 a fost atunci scorul în partidele cu CSA Steaua București și Oțelul Galați.

Dinamo București

  • Prestația foarte bună din meciul cu CSA Steaua București au adus Dinamo în postura de a lupta pentru promovare până în ultima etapa a campionatului.
  • Se află pe locul al patrulea al clasamentului și asta pentru că Oțelul are avantajul de a fi jucat mai bine in sezonul regular, ceea ce o avantajează.
  • Cu alte cuvinte, alb-roșii merg la baraj dacă vor termina la egalitate de puncte cu Oțelul pe care în play-off au învins-o de două ori .

Pariază la Superbet pe meciurile din play-off-ului Ligii 2 România!

Plasează pariul