Poli Iași - Concordia Chiajna. Victoria este singura soluție pentru ambele echipe

Partida care inchide etapa cu numarul 7 din Liga 1 este cea dintre Poli Iasi si Concordia Chiajna programată de la ora 21:00 pe stadionul din Copou. Cele doua formatii traverseaza o forma oscilanta de forma, ne reusind sa lege prea multe rezultate pozitive in ultima vreme, iar tocmai acest lucru poate declansa o descatusare in ambele tabere.
iasi concordia

Poli Iasi era convinsa la inceputul sezonului ca o repetare a performantelor reusite in cel anterior sunt aproape zero, dar cu un antrenor ca Flavius Stoican, echipa moldoveana trebuie sa creada in continuare in sansa ei. Iesenii nu au cel mai fericit start de sezon dupa 7 runde, inregistrand in acest moment un numar de 5 puncte cu un golaveraj de 3 la 11. Motivul care ingrijoreaza pe toata lumea din cadrul echipei este locul din clasament, aflându se pe 13 in acest moment, cu mult sub asteptari, dar cu o reflectare perfecta e realitatii. Fostul antrenor a lui Dinamo a incercat vara aceasta sa alcatuiasca un lot competitiv dupa principalele plecari ale fotbalistilor care i au dus pe ieseni in play off, dar acest lucru nu s a reusit. Valoarea jucatorilor se reflecta pe deplin in forma din acest start de campionat, iar nu mai orgoliul si dorinta de schimbare pot intervene, așa cum s-a întâmplat după cele două înfrângeri drastice în fața celor de la FCSB și Sepsi. Ieșenii au reușit să se mobilizeze și iată cum se impun în Copou în fața celor de la Botoșani cu 2-1, și simțeau că pot intra pe un drum ascendent. Din păcate, bucuria nu a ținut decât o etapă și iată cum bifează încă un rezultat negativ pe terenul Dunării Călărași, scor 2-0.

Concordia Chiajna se deplasează până în Moldova pentru a izbuti un succes care să o propulseze mai sus în clasament, având mare nevoie de puncte în acest moment. Ilfovenii se află în aceeași situație ca echipa combatantă din această seară, iar cu siguranță orgoliul echipei lui Ionuț Badea se va resimți la nivelul gazonului. Concordia a trecut și ea prin câteva schimbări la nivelul lotului, dar se prezintă într-un efectiv mult mai bine sudat și mai omogen decât adversara din această seară, fostul secund al naționalei simțind astfel că poate da lovitura în Copou dacă jucătorii săi vor respecta planul tactic din partidele în care punctele au venit în număr de câte 1 sau 3. Chiajna se află deasupra Iașiului în clasament, având 7 puncte, dar o formă de joc ceva mai bună, deși prestațille nu au fost niciodată chiar atât de convingătoare. După 2 victorii cu Hermannstadt și Craiova în care conjuncture a fost de așa natură, a venit un insucces în fața astralilor din Giurgiu, scor 0-3.

Atât Iași-ul lui Stoican cât și Chiajna lui Badea au nevoie mare de puncte, iar cu siguranță acest lucru îi va determina pe antrenori să pregătească meciul din această seară destul de ofensiv. Astfel că , mă aștept la un fotbal deschis din partea ambelor formații care vor risca pentru toate cele trei puncte, egalul ne fiind soluția pentru niciuna dintre echipe, iar cu siguranță putem asista la cel puțin 2 goluri marcate, și chiar fiecare având șansa să înscrie cel puțin un gol.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș