Poli Iași - Astra. Se preconizează o remiză.

Etapa cu numărul 2 continuă în Liga 1 și în această zi de sâmbătă cu alte două reprezentații care cu siguranță vor oferi publicului spectacolul pe care și-l dorește. Una dintre aceste partide este cea dintre Poli Iași și Astra, meciul ce închide această zi având start-ul la ora 21:00 pe stadionul din Copou. Ambele formații au debutat cu dreptul în noul sezon întâlnind unele dintre cele mai experimentate echipe din acest campionat, iar cu siguranță vom avea un dule extrem de încrâncenat, punctele fiind destul de importante în acest context al începutului de sezon.
iasi astra

Poli Iași, gazda acestei dispute, pornește oarecum cu prima șansă la victorie, dar acest lucru este datorat terenului propriu și al faptului că va avea un public minunat în spate pe întreaga durată a partidei. Echipa lui Flavius Stoican a impresionat prin dezinvoltura de la Craiova din urmă cu o săptămână când aceasta a reușit să scoată un punct extrem de important pe terenul lui CSU, începând acest campionat cu un rezultat excelent. Ieșenii nu s-au dat deloc la o parte și nici nu au practicat un anti joc, în majoritatea fazelor de poartă fiind la finalizare, într-adevăr destul de slab, majoritatea fotbaliștilor precipitându-se în fața porții, execuțiile fiind lamentabile în unele situații. Aceste lucruri se pot rezolva în timp, dar cel mai mult contează ca echipă să rămână în aceeași atmosferă. Cu o astfel de așezare, ieșenii pot obține chiar prima victorie din acest campionat, jocul de la mijloc va decide întreaga partidă, compartiment pe care fotbaliștii lui Stoican îl stăpânesc destul de bine.

Astra, oasptele acestei partide, primește din partea caselor de pariuri șansa a doua la victorie, dar acest lucru nu îi deranjează pe giurgiuveni deoarece își cunosc abilitățile și au încredere în forțele lor că pot reuși o așa zisă surpriză în Copou. Echipa este antrenată de fostul jucător al Rapidului, Marius Măldărășanu, fiind de altfel la al doilea joc pe banca unei echipe din Liga 1, o presiune destul de mare pe umerii săi, dar după aspectul primei etape, lucrurile nu stau chiar așa. Echipa giurgiuveană a impresionat pe toata lumea cu jocul său contra fcsb-iștilor pe care au reușit să îi învingă cu scorul de 1-0, grazie golului marcat de la Llullaku proaspăt revenit în țară. Pasele au fost principala armă a acestei formații care au plimbat mingea extrem de eficient, reușind să deschidă vicecampioana Românei din toate unghiurile. Partida nu a fost spectaculoasă, dar cu o astfel de tactică, giurgiuvenii pot pleca destul de siguri cu un punct din Copou.

Ieșenii și giurgiuvenii s-au întâlnit de mai multe ori sezonul trecut, Astra reușind să se impună în ultimele două jocuri cu același rezultat, 3-0, dar care nu cred că se va repeta și de această dată deoarece cunoaștem forța echipei moldovene pe teren propriu, iar cu siguranță vom asista la un răspuns destul de important din partea ieșenilor. Cred totuși că vom avea parte de un meci cu cel puțin două goluri, la finalul căruia cele două echipe își vor împărți punctele.

Pronosticuri West Ham - Chelsea