Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Petrolul vs Hermannstadt ponturi pariuri și pronosticuri 13.05.2023

Sâmbătă, 13 mai, de la ora 14:30 va avea loc meciul Petrolul vs Hermannstadt, contând pentru etapa cu numărul 8 în play-out-ul Superligii, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Petrolul vs Hermannstadt
May 13,2023
14:30

Ponturi Petrolul vs Hermannstadt

peste 2.5 goluri - cotă 1.95 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Petrolul vs Hermannstadt

Sunt două echipe care practică un fotbal bun, de calitate, ambele având jucători cu experiență în lot. Mă aștept la un joc echilibrat, de luptă, mai ales că Petrolul și Hermannstadt visează la un loc în cupele europene. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.50 la NetBet!

Petrolul

  • Echipa condusă de Florin Pîrvu a impresionat în play-out. „Lupii Galbeni” au câștigat 5 din cele 7 partide disputate până acum. Ultimul succes a venit pe terenul celor de la Chindia, scor 1-2.
  • În urmă acestor rezultate, Budescu & co. au urcat pe primul loc în play-out, respectiv locl 7, cu 34 de puncte, fiind în grafic pentru un loc în play-off-ul Conference League.
  • Petrolul Ploiești a câștigat o singură dată cu Hermannstadt, iar asta se întâmpla chiar în precedentul duel direct – 2-0. Poate câștiga din nou? 2.65 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Vâlceanu – Papp, Meijers, Grigore – Două, Purtic, Seto, Grozav, Țicu – Irobiso, Budescu

Hermannstadt

  • Trupa lui Marius Maldărășanu este fără victorie de două etape, timp în care a pierdut cu UTA Arad (1-0) și a încheiat la egalitate cu U Craiova 1948 (0-0). Totuși, în 7 runde, sibienii au un singur eșec.
  • În prezent, Hermannstadt este pe locul 10 în Superliga, cu 28 de puncte, fiind la 4 lungimi de un loc de baraj pentru play-off-ul Conference League.
  • Hermannstadt nu a câștigat niciodată pe terenul celor de la Petrolul Ploiești. Poate sparge gheață în acest meci? 3.35 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Letica – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Balaure, Biceanu, Mino, Popescu – Paraschiv, Iancu

Pariaza pe COTA 1.50 la NetBet!

Plasează pariul