Petrolul vs Gaz Metan - Liga 1 - Analiza si pronostic


Petrolul vs Gaz Metan – Liga 1 – Analiza si pronostic

petrolul vs gaz metan

Prima victorie a lui Razvan Lucescu pe banca „lupilor galbeni” ?

Al 4-lea meci al etapei cu numarul 27 din Liga 1 va avea loc pe stadionul Ilie Oana de la ora 19:00 si le va avea ca protagoniste pe Petrolul Ploiesti si Gaz Metan Medias.

Inainte ca Razvan Lucescu sa preia echipa, Petrolul era anuntata ca o candidata serioasa la titlu, insa de la instalarea fostlui selectioner echipa a adunat numai 5 puncte, toate in urma remizelor. Transferurile „bomba” efectuate in pauza competitionala nu au facut pana acum nicio minune, Adrian Mutu fiind acum accidentat, in timp ce Ianis Zicu pare sa isi piarda incet increderea fanilor, dar nu si a antrenorului. Intr-un clasament al meciurilor de over, Petrolul se situeaza pe antepenultima pozitie, fapt ce arata ca echipa a ajuns pe pozitia a 3-a nu datorita spectacolului, ci a eficacitatii. Publicul joaca un rol extrem de important in partidele disputate pe teren propriu de catre „gazari”, lucru cunoscut de jucatori, Ovidiu Hoban cerandu-le public ajutorul pentru aceasta disputa. Razvan Lucescu nu va putea conta in aceasta intalnire pe accidentatii Marinescu si Adrian Mutu, in timp ce Geraldo este suspendat.

Echipa probabila Petrolul (4-2-3-1) : Pecanha – Beta, Hoban, Yamissi, Guilherme – De Lucas, Mustivar – Fernandez, Albin, Zicu – Tamuz

Gaz Metan ocupa un loc 10 destul de linistit inaintea acestei intalniri, fara vreo sansa la cupele europene, singura problema fiind evitarea retrogradarii. Echipa din Medias este cunoscuta pentru rezultatele bune realizate in meciurile de pe teren propriu, acolo unde au castigat majoritatea meciurilor, in timp ce in deplasare joaca foarte slab. Formatia antrenata de Cristian Pustai este singura care are golaverajul perfect egal, ei primind pana in acest moment 28 de goluri, atatea cate a si inscris. „Lupii negrii” duc lipsa de un atacant care sa faca diferenta, drept dovada fiind doar cele 4 goluri inscrise de golgheterul echipei Robertson. In aceasta partida Cristi Pustai nu ii va avea la dispozitie pe Dan Roman, jucator accidentat si pe Frasinescu, jucator suspendat.

Echipa probabila Medias : Plesca – Zaharia, Muth, Trtovac, Buzean – Todea, Tahar – Al. Munteanu, Fl. Dan, C. Petre – Robertson

Chiar daca va fi un meci greu, Petrolul va trage tare pentru a obtine a 2-a victorie pe teren propriu din 2014. Cel mai probabil publicul va juca un rol esential in acest meci, ei fiind nevoie sa isi impinga de la spate favoritii. Este posibil ca oaspetii sa abordeze acest meci cu mai putin interes, ei aflandu-se pe un loc „confortabil” si probabil urmand sa se bazeze pe jocurile acasa, asa cum au facut-o si pana acum.

Pronostic Petrolul vs Gaz Metan : Petrolul, la o cota de 1.40 la Bet365
Pont suplimentar Petrolul vs Gaz Metan : Nu marcheaza ambele echipe, la o cota de 1.53 la Bet365

scris de Sydy