Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Petrolul Ploiești vs UTA Arad ponturi pariuri și pronosticuri 17.03.2023

Confruntarea dintre Petrolul Ploiești și UTA Arad este una programată să se joace vineri, în data de 17 martie, de la ora 20:30, aceasta contând pentru prima etapă din play-out-ul acstei ediții de SuperLiga, urmând să se desfășoare pe "Stadionul Ilie Oană".
Petrolul Ploiești vs UTA Arad
March 17,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Vorbim de două dintre echipele de tradiție ale fotbalului românesc, ambele având ca obiectiv evitarea retrogradării în acest sezon, de aceea ne așteptăm ca în această confruntare dea totul pentru a obține un rezultat pozitiv. Pornind de la premisa vom avea parte de un duel cu reușite la ambele porți, vom miza pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.50 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Petrolul Ploiești – UTA Arad

Peste 19,5 game-uri - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Petrolul Ploiești

  • Conform cotelor oferite de majoritatea agențiilor de pariuri, este ușor favorită în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind ce-i drept o echipă mai bună, dacă ținem cont de parcursul din campionat, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren.
  • „Lupii galbeni” au terminat în prima jumătate a clasamentului din SuperLiga, pe locul al optulea, cu 36 de puncte. Aceștia au reușit 11 victorii, remizând de trei ori, suferind 16 eșecuri, în toate aceste partide marcând 28 de goluri, primind nu mai puțin de 44.
  • După o serie de patru înfrângeri consecutive, cu Farul Constanta, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, echipe cu pretenții în acest campionat, cei de la Petrolul Ploiești au reușit o victorie, în ultima etapă impunându-se la scor minim în deplasarea de la FC Argeș.

UTA Arad

  • Este una dintre echipele de pluton angrenate în campionatul României, care în această stagiune dezamăgește. Este sub nivelul adversarei sale, motiv pentru care bookmakerii o dau ca outsidera, mai ales joacă în deplasare.
  • Arădenii au terminat sezonul regulat pe penultimul loc, cu 27 de puncte, în cele 30 de etape reușind doar șase victorii, remizând de noua ori, suferind 15 înfrângeri, de-a lungul acestor confruntări marcând 29 de goluri, primind cu 12 mai multe.
  • UTA Arad nu a obținut decât un singur succes în ultimele cinci partide, făcând spectacol cu FCSB, pe teren propriu, câștigând cu 3-1. În acest interval a suferit însă trei înfrângeri, ultima venind în runda precedentă, fiind învinsă de Universitatea Craiova cu 2-1, în deplasare.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Petrolul Ploiești

Pariază pe Cota 1.50 la Betano!

Plasează pariul