Otelul vs Corona - Liga 1 - Analiza si pronostic


otelul-corona
 

Otelul vs Corona – Liga 1 – Analiza si pronostic

Otelul Galati si Corona Brasov se vor intalni astazi de la ora 17:30 in prima etapa a returului din Liga 1.

Otelul Galati a parasit locurile retrogradabile dupa ce a remizat in etapa trecuta, tot pe teren propriu cu campioana en-titre Steaua Bucuresti. Prin acel rezultat galatenii au intrerupt seria de trei esecuri in Liga 1, dar au prelungit la patru numarul de partide fara victorii. Acasa in acest sezon Otelul a obtinut trei victorii. Precedentele cinci jocuri disputate la malul Dunarii au avut parte toate de goluri in ambele porti.

La gazdele sunt ceva probleme de efectiv. Cojoc si Sevillano sunt accidentati de ceva timp, iar Milea si Cooper au ajuns la al patrulea cartonas galben si vor fi obligati sa stea pe tusa in etapa curenta.

Echipa probabila Otelul Galati (4-2-3-1): Branet – Miselaricu, Sarghi, Costin, D.Popescu – Giurgiu, Filip – Iorga, Bajenaru, Marquinhos – Henrique

Corona Brasov este de departe cea mai slaba echipa din Liga 1. Se aud voci care spun chiar ca echipa brasoveana nu va termina acest sezon, urmand sa se retraga din competitie in aceasta iarna. Corona are sapte puncte stranse in prima parte a sezonului, cu sase mai putine decat urmatoarea clasata, Universitatea Cluj. In ultima etapa a turului a cedat cu 0:3 la Ploiesti cu Petrolul. Pana la acel esec Corona ne oferise patru meciuri succesive incheiate cu goluri in ambele porti. In deplasare a disputat opt meciuri in tur, a pierdut sapte si a reusit sa marcheze doar la Cluj cu Universitatea.

Atacantul Jose Aguirre si-a reziliat contractul cu Corona Brasov. Olariu, Brata, Braganca si Coman sunt toti accidentati si vor rata duelul de la Galati.

Echipa probabila Corona Brasov (4-2-3-1): Marc – Burlacu, Tudose, Damian, Vl.Munteanu – Martac, Dalbea – Neacsa, Stanescu, Vranjković – Bus

Partida tur a reprezentat debutul Coronei in Liga 1. Nu a fost un debut fericit pentru ca Otelul a castigat la Brasov cu 1:0, gazdele terminand acel joc cu doi oameni in minus. Cele doua formatii s-au intalnit si in editia curenta din Cupa Romaniei. De data aceasta la Galati, acolo unde Otelul s-a impus cu 2:1, Henrique reusind dubla.

Galatenii pornesc ca favoriti acest joc. La Unibet cotele pentru rezultatul final sunt 1.35 – 4.60 – 7.00, cota pentru 1 solist fiind in usoara scadere. Dupa ce i-a invins pe brasoveni de doua ori in acest sezon Otelul are forta sa obtina si al treilea succes in fata Coronei, astfel ca recomandarea noastra este 1 solist. Otelul acasa in acest sezon nu a castigat niciun joc inca din prima reprize si credem ca a venit timpul ca acest lucru sa se intample, in fata unei echipe care din 17 jocuri disputate a pierdut sapte inca de la finalul primului mitan. Pronostcul suplimentar este prin urmare: 1 pauza / 1 final.

Pronosticul nostru: victorie Otelul Galati la o cota de 1.35 la Unibet
Suplimentar: 1 pauza / 1 final pentru o cota de 2.02 la Unibet

scris de Gaby