Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Oțelul Galați vs Unirea Dej ponturi și pronosticuri 21.05.2023

De la ora 13:00, Oțelul Galați și Unirea Dej vor fi rivale în ultima rundă a play-off-ului. Meciul este transmis de Digi Sport 3, Orange Sport și Prima Sport 2.
Oțelul Galați vs Unirea Dej
May 21,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Oțelul Galați vs Unirea Dej

Faptul ca pentru ambele contează enorm victoria și orice greșeală poate costa scump, am ales să vă recomand sub 2.5 goluri, pariu în cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Oțelul Galați – Unirea Dej

Sub 16.5 game-uri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați a jucat foarte slab în runda anterioară, iar Gloria Buzău a profitat la maximum de lucrul acesta și de faptul că a jucat pe terenul propriu.
  • Formația condusă de Dorinel Munteanu a bifat al patrulea duel consecutiv fără victorie in play-off. 0-1 a fost scorul, cu Oțelul condusă încă de la pauza meciului.
  • În clasament este pe locul al treilea și cum Steaua nu are drept de promovare, dacă obține același rezultat ca Dinamo, Galați va avea o reprezentantă în Superliga. Rezultatele mai bune din sezonul regular sunt criteriul definitoriu.

Unirea Dej

  • Unirea Dej a surprins pe toată lumea când a ajuns în play-off-ul Ligii a doua. Cu toate acestea, acum chiar are șanse să meargă la barajul pentru prima ligă, dar nu este doar la mâna ei.
  • Faptul ca se afla pe ultimul loc, cu 2 puncte mai puține decât Buzău, o obliga să spere la o victorie pe terenul Galațiului si Buzău să piardă cu CSA Steaua.
  • Sunt 2.5 goluri s-au marcat în ultimele sale patru dueluri. Au fost trei remize și o victorie. 0-0 a indicat tabela meciului cu Poli Iași în care a jucat pe terenul propriu. A fost al treilea meci consecutiv fără gol primit.

Pariază la Superbet pe meciurile din play-off-ului Ligii 2 România!

Plasează pariul