Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Oțelul Galați vs Rapid ponturi pariuri și pronosticuri 17.09.2023

În etapa a 9-a din Superliga va avea loc duelul dintre Oțelul Galați și Rapid. Meciul este programat duminică, 17 septembrie, de la ora 19:15 pe "Stadionul Otelul". Se impune Rapid?
Oțelul Galați vs Rapid
September 17,2023
19:15

Ponturi Oțelul Galați vs Rapid

1 pauză/1 final - cotă 1.95 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Oțelul Galați vs Rapid

Rapid are prima șansă la victorie și este de așteptat să domine partida, însă Oțelul Galați este o formație incomodă, mai ales pe teren propriu, care se apară foarte bine. Mă aștept la un joc echilibrat, de luptă, iar recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.75 la NetBet.

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați este fără victorie în primele 8 etape, timp în care a înregistrat o înfrângere și nu mai puțin de 7 remize. Ultimul joc disputat a fost cu Petrolul Ploiești, încheiat cu scorul de 2-2.
  • De menționat este faptul că Oțelul este în grupele Cupei României, după victoria cu 3-1 în fața celor de la Bacău.
  • În prezent, moldovenii sunt pe locul 12 în clasament, cu 7 de puncte și un golaveraj de 7-9.
  • Echipa pregătită de Dorinel Munteanu caută prima victorie în Superliga. Conform caselor de pariuri, Oțelul este outsider cu Rapid. Poate obține primul succes în campionat? 4.10 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Dur-Bozoancă – Adascăliței, Tabre, Lovric, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Teles – Bodișteanu, Pop, Frederic

Rapid

  • Rapid este într-o formă de zile mari înainte de a da piept cu Oțelul Galați. Săpunaru & Co. vin după 3 victorii consecutive, 3-1 cu Farul, 3-5 cu U Craiova 1948 și 4-0 cu Dinamo București.
  • În prezent, echipa antrenată de Bergodi ocupă locul 3 în Superliga, cu 14 puncte și un golaveraj de 18-10, fiind cea mai ofensivă formație din campionat.
  • Trebuie spus faptul că „Vișiniii” au câștigat două din cele 3 partide dispuate pe teren strian în acest sezon. Reușește Rapid să se impună? 1.95 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Emmers, Oaidă, Borja – Bamgboye, Rrahmani, Petrila

Pariază pe COTA 1.75 la 888sport!

Plasează pariul