Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Oțelul Galați vs Poli Iași ponturi și pronosticuri 19.03.2023

Duminică, de la ora 14:15, Oțelul și Poli Iași vor fi rivale în chiar runda inaugurală a play-off-ului Ligii a 2-a. meciul este transmis de Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.
Oțelul Galați vs Poli Iași
March 19,2023
14:15

Ponturi pariuri și pronostic analizat Oțelul Galați vs Poli Iași

Pofta de joc a formației din Iași mă aștept să îi aducă un nou rezultat favorabil, așa cum a fost și în sezonul regular, când 0-0 a fost scorul partidei de la Galați. X2 este recomandarea mea, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Oțelul Galați – Poli Iași

sub 3.5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Oțelul Galați

  • În 2023 nu a pierdut, iar în cele trei dueluri deja disputate a reușit să obțină două rezultate de egalitate, cât și o victorie, 1-0 cu Miercurea Ciuc.
  • Mai mult decât atât, formația gălățeană a încheiat sezonul regular pe locul al treilea, cu 36 de puncte, patru mai puține decât liderul CSA Steaua București.
  • În runda anterioară, ultima a sezonului regular a jucat pe terenul modestei CSC Dumbrăvița, unde scorul a fost 1-1. Ursu este jucătorul care a înscris pentru Oțelul.

Poli Iași

  • 2023 este un an în care Poli Iași a jucat un fotbal foarte bun și drept urmare a obținut maximum de puncte în aceste dueluri.
  • Cel mai recent dintre dueluri a fost împotriva Progresului Spartac, iar scorul a fost 3-1. Victoria moldovenilor a fost adusă de reușitele lui Roman, Harrison și Musi.
  • Aflată pe locul 1 în Liga 2, Poli Iași are 40 de puncte, la fel ca CSA Steaua București, cea care a dominat ultima parte a sezonului.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul românesc!

Plasează pariul