Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ocna Mureș vs Universitatea Craiova ponturi și pronosticuri 09.11.2022

De la ora 17:00, Ocna Mureș și Universitatea Craiova se duelează în a doua etapă a Grupei D din cadrul Cupei României. Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1 transmis evenimentul.
Ocna Mureș vs Universitatea Craiova
November 09,2022
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ocna Mureș vs Universitatea Craiova

Greu de crezut că Ocna Mureș poate să întrerupă seria foarte bună a craiovenilor. Din contră, această mobilizare exemplară a Universității mă aștept să fie la același nivel și miercuri seară. Peste 2.5 goluri vă recomand, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Ocna Mureș – Universitatea Craiova

Peste 2.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Ocna Mureș

  • Timidă evoluția mureșenilor la finalul săptămânii trecute. Aceștia au pierdut cu scorul de 3-2 în fața unei alte Universități, cea din Alba Iulia.
  • Cu trei înfrângeri consecutive, Ocna Mureș se poate bucura cu o singură victorie în ultimele cinci dueluri și aceasta în runda inaugurală a grupelor Cupei României.
  • Giurgiu a marcat atunci singurul gol al meciului cu Chindia Târgoviște și ocupă locul al doilea în Grupa D, cu 3 puncte. Doar ea și Craiova au reușit maximum de puncte.

Universitatea Craiova

  • Lider în Grupa D, Universitatea Craiova are 3 puncte și asta după ce a reușit să câștige cu scorul de 2 la 0 în fața sibienilor de la FC Hermannstadt.
  • De altfel, echipa antrenată de Mirel Rădoi a reușit la finalul săptămânii trecute să treacă cu scorul de 1 la 0 de Universitatea Cluj. A fost a șasea victorie consecutivă în toate competițiile.
  • Un gol a primit Craiova în ultimele patru dueluri și acela a fost în urma meciului câștigat la Arad. 2-1 a indicat tabela în acel joc.

Pariază la Superbet pe meciurile din Cupa României!

Plasează pariul