Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ocna Mures vs Chindia Targoviste ponturi și pronosticuri 19.10.2022

De la ora 15:00, Ocna Mures si Chindia Targovite se dueleaza in etapa 1 din Grupa D a Cupei Romaniei. Meciul se va juca la Mures.
Ocna Mures vs Chindia Targoviste
October 19,2022
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ocna Mures vs Chindia Targoviste

Exista o oarecare diferenta de valoare in favoarea Chindiei, ea fiind si echipa pe care am ales sa mizez de aceasta data. victorie Chindia Targoviste, cota 1.62 la Superbet.

Ponturi Ocna Mures – Chindia Targoviste

Sub 6.5 goluri - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Ocna Mures

  • Ocna mures este in scadere de forma, dat fiind faptul ca in ultimele trei meciuri nu a reusit sa castige. A fost egala celor de la Sanatatea Cluj si apoi a pierdut urmatoarele doua meciuri.
  • Dupa opt etape din Liga a 3-a, se afla pe locul 7 in Seria 9, cu doar opt puncte, asta in conditiile in care liderul a reusit sa acumuleze 24 de puncte.
  • Calificarea in aceasta faza a Cupei Romaniei a venit dupa ce Adrian Ceaca si Adrian Coman au inscris golurile victoriei cu 3-0 asupra CSM Slatina. Primul a reusit o dubla.Chindia Targoviste

Chindia Targoviste

  • Schimbarea de antrenor la Chindia pare ca a avut efectul scontat si indepartarea lui Adi Mihalcea a fost o solutie buna, dovada rezultatele obtinute cu Toni Petrea in rolul de antrenor principal.
  • Chindia Targoviste tocmai ce a reusit a patra victorie consecutiva in toate competitiile, totul dupa ce tabela jocului cu CS Mioveni a indicat 1-0.
  • Una dintre cele patru victorii, chiar prima din aceasta serie a venit in fata CSA Steaua Bucuresti, 2-1 si a avut efect drept intrarea Chindiei in grupele Cupei Romaniei.

Pariaza la Superbet pe meciurile din Romania!

Plasează pariul