Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Minaur Baia Mare vs FC Hermannstadt ponturi și pronosticuri 09.11.2022

Miercuri, nu înaintea orei 14:00, Minaur Baia Mare și FC Hermannstad se vor duela în runda cu numărul 2 din cadrul Grupei D din Cupa României.
Minaur Baia Mare vs FC Hermannstadt
November 09,2022
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Minaur Baia Mare vs FC Hermannstadt

Cu rezultate mai slabe în ultimele meciuri, FC Hermannstadt tot cred că este superioară unei formații de eșalon inferior și vă recomand victorie FC Hermannstadt, cotă 2.00 la Superbet.

Ponturi Minaur Baia Mare – FC Hermannstadt

victorie FC Hermannstadt - Cota 2.00⭐
Pariază acum

Minaur Baia Mare

  • Evoluția lui Minaur din ultimele patru dueluri a fost bună și a reușit să scape neînvinsă. În tot acest interval de meciuri a reușit trei remize și un succes.
  • În etapa trecută a fost gazdă pentru Progresul Spartac, într-un joc în care tabela a indicat 2 la 2. Meciul a fost al treilea consecutiv în care a marcat cel puțin un gol.
  • Acasă țintește a cincea partidă consecutivă fără eșec. Între aceste meciuri se regăsește și remiza cu FC Argeș (0-0) din runda anterioară a grupelor Cupei României.

FC Hermannstadt

  • Pe ultimul loc în Grupa D, FC Hermannstadt are 0 în dreptul punctelor și asta după prestația timidă pe care a avut-o în fața Universității Craiova. 0-2 a fost scorul atunci.
  • Nu a jucat mai bine nici în etapa anterioară din campionat. Cu câteva zile înaintea meciului de la Baia Mare, sibienii au pierdut cu scorul de 0-1 în disputa cu Chindia Târgoviște.
  • După cele întâmplate la finalul săptămânii trecute, Hermannstadt rămâne cu o victorie în ultimele cinci meciuri și aceasta a fost obținută la Mioveni, 2-0 cu CS.

Pariază la Superbet pe meciuri din Cupa României!

Plasează pariul