Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Metaloglobus Bucuresti vs Dinamo Bucuresti ponturi și pronosticuri 22.10.2022

Sâmbătă, de la ora 12:00, Metaloglobus București și Dinamo București se vor duela în cadrul rundei cu numărul 11 din Liga a 2-a. Partida este transmisă pe Digi Sport 1 și Orange Sport.
Metaloglobus Bucuresti vs Dinamo Bucuresti
October 22,2022
11:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Metaloglobus Bucuresti vs Dinamo Bucuresti

Chiar dacă urmează să joace în deplasare, Dinamo București joacă un fotbal net superior celui pe care l-a afișat Metaloglobus și atunci recomand victorie Dinamo București, cotă 2.00 la Superbet.

Ponturi Metaloglobus Bucuresti – Dinamo Bucuresti

Nu marchează ambele - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Metaloglobus București

  • A schimbat antrenorul în acest sezon, dar jocul tot nu merge nici după această mutare. Cel mai recent joc este și cea mai bună dovadă că are probleme defensive.
  • Cu o săptămână în urmă s-a înfruntat cu Poli Iași, în Copou, iar jocul s-a terminat așa cum era de așteptat, respectiv cu victoria cu 1 la 0 a ieșenilor.
  • Drept urmare, are patru înfrângeri în ultimele cinci dueluri și rămâne pe ultimul loc în clasamentul Ligii a 2-a, cu doar patru puncte. Are două puncte mai puține decât echipa care se află imediat peste ea, Politehnica Timișoara.

Dinamo București

  • Deși reprezintă un brand în fotbalul românesc, Dinamo București se află pe locul 12 în Liga a 2-a, cu doar 13 puncte. Este la egalitate cu CSC Dumbrăvița, FC Brașov și Concordia Chiajna, dar și la paatru puncte distanță de play-off.
  • Formația bucureșteană joacă un fotbal plăcut în ultimele etape și în tot acest timp și-a trecut în palmares două victorii, cât și un rezultat de egalitate.
  • În runda anterioară a reușit să se țină bine în fața Ripensiei Timișoara, pe un teren unde a a trecut cu scorul de 1 la 0, iar singurul gol al meciului i-a aparținut lui Patriche.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbal!

Plasează pariul