Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Metaloglobus București vs Concordia Chiajna ponturi și pronosticuri 12.03.2023

Duminică, de la ora 13:00, Metaloglobus București și Concordia Chiajna se întâlnesc în runda 19, ultima din sezonul regular al Ligii 2 România.
Metaloglobus București vs Concordia Chiajna
March 12,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Metaloglobus București vs Concordia Chiajna

Cu un joc modest, bucureștenii de la Metaloglobus nu pot emite pretenții la play-off, iar  acum întâlnesc o echipă foarte bună, în plină formă. Dornică de a obține a cincea victorie consecutivă în Liga 2, Chiajna este pe val și recomandarea mea este victorie Concordia Chiajna, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Metaloglobus București – Concordia Chiajna

Victorie Cori Gauff 2-0 - Cota 1.52⭐
Pariază acum

Metaloglobus București

  • În precedentele trei etape din Liga 2 nu a reușit să câștige. Au fost două rezultate de egalitate, 0-0 cu ACS Viitorul și 1-1 cu Unirea Dej, cât și un eșec, 0-3, împotriva Oțelului, la Galați.
  • Metaloglobus București este pe locul 15 în clasament, cu 18 puncte, cu un punct mai mult decât Progresul Spartac, vecina ei de clasament și cu trei puncte sub CSC 1599 Șelimbăr.
  • Are probleme și din punct de vedere ofensiv, cu doar 16 goluri înscrise, mai puțin de un gol per meci. Pe de altă parte, are și cea mai bună apărare dintre toate echipele clasate între locurile 13-20.

Concordia Chiajna

  • Concordia Chiajna este specializată în victorii pe final de meci, așa cum s-a întâmplat și în etapa trecută. Formația antrenată de Eugen Trică a dispus cu 2-1 de Ripensia Timișoara.
  • Condusă cu 1-0 la pauză, Concordia a revenit și a reușit ca în cea de-a doua repriză să înscrie golurile prin care a obținut a patra victorie consecutivă în Liga 2. Cristea și Cierpka au marcat pentru ilfoveni.
  • Ajunsă la 9 victorii în decursul celor 18 meciuri, se află pe locul 8, cu 29 de puncte, având doar un punct mai puțin decât locul 5. Totuși, stă la mâna rezultatelor pentru a prinde loc de play-off. Are nevoie să câștigă și apoi Buzău, Dinamo, Unirea Slobozia sau Unirea Dej să se încurce.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2 România!

Plasează pariul