Liga 1 Romania: ACS Timisoara - Dinamo Bucuresti 19.07.2013


Liga 1 Romania: ACS Timisoara – Dinamo Bucuresti 19.07.2013

Primul meci care deschide sezonul 2013-2014 in Romania, este cel dintre Poli Timisoara nou promovata din Liga secunda si Dinamo Bucuresti meci care va incepe de la ora 20:45. La majoritatea caselor de pariuri cotele sunt apropiate gazdele avand o cota de 2.65 iar Cainii Rosii o cota de 2.30.

Gazdele au avut un sezon bun in Liga a doua unde au promovat alaturi de Corona Brasov. De-a lungul acestui campionat acestia s-au descurcat bine asta s-a vazut si la finalul sezonului terminand pe locul 2 cu 45 de puncte. Din pacate acestia nu au avut o perioada foarte mare de pregatire jucand doar un singur meci amical cu Udinese meciul terminandu-se la egalitate scor final (0-0).

De cealalta parte Dinamo Bucuresti a avut o perioada mai indelungata de antrenament, acestia sustinand 6 meciuri amicale unde au reusit sa castige doar doua dintre ele cu Livingston (3-0) si Hearts (5-1), de 3 ori au terminat la egalitate cu Oldham,  Ayr,  Barnsley si din pacate au pierdut in fata nou promovatei Corona Brasov cu scorul de (1-0). Din pacate in acest sezon Dinamo Bucuresti nu s-a aflat in cea mai buna forma a sa de pana acum, dar speram ca in acest sezon lucrurile vor fi diferite tinand cont ca la echipa s-au produs cateva schimbari majore.

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit deloc pana la momentul actual, dar speram ca in aceasta seara sa avem parte de un meci frumos cu multe goluri.

Pontul nostru pentru acest meci este x2 ( Victorie Dinamo Bucuresti sau Egalitate) la acest pariu avand o cota de 1.35 cota oferita de WilliamHill