Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hermannstadt vs U Cluj ponturi pariuri și pronosticuri 28.02.2023

Marți, 28 februarie, de la ora 16:00 va avea loc meciul Hermannstadt vs U Cluj, contând pentru etapa cu numărul 28 în Superliga, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Hermannstadt vs U Cluj
February 28,2023
16:00

Ponturi Hermannstadt vs U Cluj

sub 2.5 goluri - Cotă 1.83 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hermannstadt vs U Cluj

Hermannstadt și U Cluj sunt două echipe care practică un fotbal ofensiv și mă aștept la un duel cu goluri. De altfel, o victorie pentru oricare dintre cele două echipe ar însemna enorm în economia clasamentului, mai ales că sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Recomand pronosticul „peste 1.5 goluri”, la o cotă de 1.55 la Unibet!

Hermannstadt

  • Echipa pregătită de Marius Maldarasanu este fără victorie în 2023. În cele 6 partide disputate în acest an a înregistrat 4 înfrângeri și 2 remize. Ultimul joc disputat a fost Sepsi, pierdut cu scorul de 2-1.
  • Fără acea depunctare de 9 puncte, Hermannstadt se putea lupta pentru un loc de play-off, dar, în prezent, aceștia sunt pe locul 13 în Superliga, cu 26 de puncte.
  • Trebuie să știi că sibienii au câștigat doar de două ori cu U Cluj în cele 6 partide directe. Se impune din nou ? 2.50 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Letica – Butean, Ene, Antoche, Opruț – Limaj, Biceanu – Petrescu, Alhassan, Oroian – Paraschiv

U Cluj

  • U Cluj este în creștere de formă și a ajuns la 3 etape consecutive fără eșec. Echipa pregătită de Ovidiu Sabău vine după victoria de pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 2-0
  • Ardelenii sunt în prezent pe locul 12 în Superliga, cu doar 28 de puncte strânse în 27 de etape. Se pregătește de play-out.
  • „Șepcile Roșii” au câștigat cu 1-0 în turul campionatului cu Hermannstadt. Poate obține cele 3 puncte? 2.90 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Gorcea – Chipciu, Ilie, Miron, Goranov – Bic, Simion, Remacle – Nistor – Thiam, Gomes

Pariază pe COTA 1.55 la Unibet!

Plasează pariul