Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hermannstadt vs FC Voluntari ponturi pariuri și pronosticuri 17.09.2023

Duminică, 17 septembrie, de la ora 17:00 va avea loc meciul Hermannstadt vs FC Voluntari, contând pentru etapa cu numărul 9 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Hermannstadt vs FC Voluntari
September 17,2023
17:00

Ponturi Hermannstadt vs Rapid

sub 2.5 goluri - cotă 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hermannstadt vs FC Voluntari

Ambele echipe au mare nevoie de cele 3 puncte, atât pentru a urcă în clasament, dar mai ales pentru moral. Hermannstadt și FC Voluntari sunt două formații ofensive, care înscriu constant și mă aștept la un duel cu multe reușite. Recomand pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.95 la NetBet!

Hermannstadt

  • Echipa condusă de Marius Maldărășanu este destul de inconstantă în acest început de sezon. Sibienii au înregistrat două victorii, două înfrângeri și 3 remize în primele 7 etape. Cel mai recent joc a fost cu FC Botoșani, încheiat la egalitate, scor 2-2.
  • De menționat este că Hermannstadt este în grupele României, după victoria chinuită cu Unirea Slobozia.
  • În prezent, Hermannstadt este pe locul 8 în Superliga, cu 9 de puncte și un golaveraj pozitiv de 10-9.
  • Hermannstadt nu a pierdut niciodată cu FC Voluntari pe teren propriu (5 victorii și 3 remize). Un succes în acest meci este recompensat cu o cotă de 2.00!

FC Voluntari

  • După un început bun de sezon, cu 3 victorii în primele 4 etape, FC Voluntari traversează o perioadă delicată, fiind fără succes de 4 runde, timp în care a înregistrat 3 înfrângeri și o remiză. Ultimul joc disputat a fost cu CFR Cluj, pierdut cu 4-1.
  • Totuși, s-a calificat în gurpele Cupei României, după victoria la limită cu Selimbar, scor 1-2.
  • Oaspeții sunt în prezent pe locul 7 în Superliga, cu 10 puncte și un golaveraj de 13-18, fiind cea mai slabă echipă din punct de vedere defensiv.
  • Echipa antrenată de Ilie Poenaru este neînvinsă în ultimele două dueluri directe cu Hermannstad (3-0/1-1) Pot Nemec & Co. obține un nou succes? 3.85 este cota la victorie!

Pariază pe COTA 1.95 la NetBet!

Plasează pariul