Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hermannstadt vs FC Argeș ponturi pariuri și pronosticuri 22.04.2023

Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 15:00 va avea loc meciul Hermannstadt vs FC Argeș, contând pentru etapa cu numărul 5 din play-out-ul Superligii, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Se impun gazdele?
Hermannstadt vs FC Argeș
April 22,2023
15:00

Ponturi Hermannstadt vs FC Argeș

GG - cotă 1.92 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hermannstadt vs FC Argeș

Hermannstadt s-a descurcat excelent până acum în play-out și mă aștept să continue seria de meciuri foarte bune. FC Argeș traversează o perioadă dificilă și nu cred că poate câștiga acest joc, așa cum nu a făcut-o niciodată contra sibienilor. Recomand pronosticul „1 solist”, la o cotă de 1.73 la 888sport!

Hermannstadt

  • Echipa pregătită de Marius Maldărășanu este pe o pantă ascendentă. Hermannstadt vine după două victorii consecutive: 1-2 la Chindia și 0-2 la Mioveni. Astfel, sibienii rămân neinvinsi în play-out, după remizele cu Botoșani, cât și cu Voluntari.
  • În prezent, Hermannstadt este pe locul 10 în Superliga, cu 24 de puncte, fiind la 3 lungimi de un loc de baraj pentru play-off-ul Conference League.
  • Hermannstadt nu a pierdut niciodată cu FC Argeș (4 victorii și 3 remize). Se impune din nou? 1.73 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Letica – Medina, Antoche, Stoica, Opruț – Balaure, Mino, Limaj, C. Popescu – Iancu, Paraschiv

FC Argeș

  • FC Argeș este cu un picior în liga a 2-a din România. Echipa din Trivale este penultima în Superliga, cu doar 17 puncte, fiind la 6 lungimi distanță de salvarea directă.
  • Trupa antrenată în prezent de Bogdan Vintilă vine după o victorie de moral, 1-0 cu cei de la Chindia, acesta fiind primul succes din luna decembrie și până în prezent.
  • Piteștenii caută prima victorie cu Hermannstadt. În sezonul regular, a pierdut cu 1-0 în tur, iar în retur scorul era 1-1. Poate obține primul succes? 5.50 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Micle – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Jakolis – Njika, Mimito, Calcan – Hanne, Koubemba, Jobello

Pariază pe COTA 1.73 la 888sport!

Plasează pariul