Hermannstadt - FCSB. Roș-albaștrii sunt obligați să obțină toate cele trei puncte

Jocul care închide ziua de Liga 1 este cel dintre Hermannstadt și FCSB, duel programat de la ora 21:00 pe stadionul din Târgu Mureș. Sibienii sunt pregătiți să producă surpriza etapei în fața roș-albaștrilor însă echipa lui Nicolae Dică va fi extrem de motivată pentru a-și păstra locul în fruntea Ligii 1 însă este conștientă de greutatea acestui meci ce se anunță foarte dificil pentru Tanase&Co.
hermannstadt fcsb

Hermannstadt nu a dezamăgit până în acest moment în Liga 1 însă nici nu a rupt gura târgului așa cum s-ar fi așteptat dacă ne amintim entuziasmul de după finala Cupei României când majoritatea credeau că vor face o impresie mult mai bună în primul eșalon, dar iată că lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Sibienii se află pe locul 13 cu 7 puncte după 9 etape, un procentaj relativ bun dacă stăm să analizăm greutatea lotului. Hermannstadt a început foarte bine campionatul însă încet încet s-a scufundat în lumea rezultatelor negative, bifându-l pe al patrulea consecutiv. Aceasta a pierdut în fața celor de la Dinamo, CFR Cluj, Gaz Metan și Viitorul, marcând o singură dată în poarta bucureștenilor.

Hermannstadt echipa probabila: Cabuz – Tatar, Dandea, Mijuskovici, Company – Antonov, Dalbea – N’Kololo, Chalkiadakis, Petrescu – Tsoumou

FCSB de când a încheiat socotelile cu Europa League este conștientă de importanța câștigării campionatului și se observă foarte mult în joc faptul că întreaga filosofie și tactică redată la fiecare pas este cu mult mai aproape de trofeul respectiv. Roș-albaștrii de sub comanda lui Nicolae Dică sunt lider în Liga 1 cu 18 puncte, fiind într-o formă excelentă dacă stăm să privim al rezultatele înregistrate, însă ca joc aceștia arată destul de rău în compania unor formații de top din România. FCSB-ul are totuși cel mai bun lot de fotbaliști din țară care ar trebui să știe să gestioneze foarte bine orice fel de partidă, mai ales pe cele contra echipe mici care încearcă pe cât posibil să scoată un egal, lucru ce se vede din ce în ce mai des la acest club. După două remize cu CFR Cluj și Botoșani, a urmat un succes în etapa trecută scor 2-0 și iată cum starea de spirit este una relativ bună după acest succes și după cel din Cupa României extrem de chinuit în fața celor de la Unirea Alba Iulia.

FCSB echipa probabila: Balgradean – R. Benzar, Planici, Morais, Stan – Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Fl. Tanase, Coman – Rusescu

Atât sibienii cât și bucureștenii promit o partidă extrem de spectaculoasă mai ales că este șansa celor de la Hermannstadt în a scoate în evidență câțiva fotbaliști. FCSB-ul nu va încerca alte experimene în această seară deoarece se dorește a omogeniza un prim 11 care să rămână o bună bucată de vreme. Voi miza astfel pe o victorie a fscb-iștilor care pot câștiga în această deplasare destul de lejer, chiar la diferență de două goluri.

Pont Pariuri România - Serbia