Gaz Metan vs Concordia - Liga 1 - Analiza si pronostic


gaz-metan-vs-concordia
 

Gaz Metan vs Concordia – Liga 1 – Analiza si pronostic

Gaz Metan Medias si Concordia Chiajna se intalnesc in primul joc programat in Liga 1, partida urmand sa inceapa de la ora 18:00.

Echipa pregatita de Cristi Dulca nu a reusit in etapa trecuta sa ajunga la zece jocuri consecutive fara infrangere, pierzand cu 1:3 deplasarea de la Giurgiu contra Astrei, dupa ce minutul 12 conducea cu 1:0. Mediesenii au 19 puncte dupa 13 jocuri, aflandu-se inainte de acest joc pe locul opt. Cu un eventual succes le-ar devansa pe CFR Cluj si Dinamo si ar incheia runda pe locul sase. Ar fi o clasare cu adevarat impresionnata in conditiile in care dupa sase jocuri mediesenii nu aveau decat trei puncte. La Medias cinci jocuri din sase disputate de catre gazari au avut parte de goluri in ambele porti, Petrolul fiind singura echipa care nu a marcat aici.

Cristi Dulca are ceva probleme inainte de acest joc. Trtovac, Cojocnean vor lipsi din motive medicale, Markovic si Todea sunt suspendati, in timp ce Vitinho si Roman este incert.

Echipa probabila Gaz Metan Medias (4-1-4-1): Buchta – Roberto, Frasinescu, Muth, Buzean – Tahar – Al.Muntean, R.Avram, Fl.Dan, Cip.Petre – Bud

Concordia Chiajna se afla pe un loc oarecum ”mincinos” pentru ca are doar zece jocuri disputate, in timp ce echipa aflata deasupra ei in clasament, Sageata, a disputat deja 15 puncte. Formatia antrenata de Ionut Chirila se afla in prezent pe locul 13, obtinand 14 puncte din zece jocuri. Dupa ce a pierdut oarecum nemeritat pe terenul lui Dinamo cu 1:2, Concordia a reusit in runda precedenta sa scoata un punct acasa din jocul cu Gaz Metan. Cand a evoluat in deplasare pe terenul unor echipe dn prima aparte a clasamentului ”alb-verzii” nu au obtinut nimic, pierzand trei meciuri din trei posibile. Singura victorie externa a fost obtinuta in chiar primul joc dupa ce a fost reprimita in Liga 1, un sec 3:0 pe terenul Universitatii Cluj.

Ionut Chirila nu se poate baza pe doi jucatori in partida de la Medias. Manolis Papasterianos este suspendat dupa ce a ajuns la patru cartonase galbene, in timp ce Sorin Ispir este accidentat.

Echipa probabila Concordia Chiajna (4-2-3-1): Ramniceanu – Cretu, Leca, Melinte, Savin – Rosu, Cosereanu – Purece, Onduku, Serediuc – Wellington

Gaz Metan a marcat cate un gol in ambele jocuri disputate la Medias contra Concordiei. Daca in 2012 a obtinut victoria, in campionatul trecut a fost invinsa cu scorul de 1:3.

Gaz Metan este favorita la casele de pariuri (1.65 – 3.50 5.00 fiind cotele oferite la WilliamHill). Valoarea cotei avuta de 1 solist este in continua scadere. La WilliamHill pornind de la 1.83 pana sa ajunga la 1.65. La fel ca si bookmakerii si noi credem ca Gazul poate obtine victoria si mergem pe mana ei. Este echipa care a aratat un joc mai bun in ultima luna, in ciuda esecului cu Astra, si mai important a obtinut trei victorii in ultimele trei jocuri disputate pe propriul teren, iar Concordia n-a obtinut vreun punct din ultimele trei jocuri externe. Un pronostic destul de bun pentru cota de 2.60 avuta este 1 pauza / 1 final, pronostic care a fost castigator in ultimele trei partide in care Concordia a evoluat departe de propriul teren.

Pronosticul nostru: victorie Gaz Metan Medias la o cota de 1.65 la WilliamHill
Suplimentar: 1 pauza / 1 final pentru o cota de 2.60 la WilliamHill

scris de Gaby