Gaz Metan Medias vs. Pandurii – Cupa Ligii – Analiza si pronostic – Sydu


Gaz Metan Medias vs. Pandurii – Cupa Ligii – Analiza si pronostic – Sydu

gaz metan-pandurii

Ambele echipe sunt interesate de aceasta competitie

Astazi se vor disputa ultimele doua partide ale optimilor de finala din Cupa Ligii. Stadionul Gaz Metan va gazdui confruntarea dintre Gaz Metan Medias si Pandurii Targu Jiu cu incepere de la ora 18:00.

Gaz Metan Medias este echipa care s-a salvat de la retrogradare in ultimul sezon gratie unui egal cel putin bizar obtinut contra celor de la FC Brasov, cota pentru acel pronostic fiind undeva la 1.50. La gazdele de astazi s-au facut cateva modificari de-a lungul acestei perioade de transferuri plecand 9 jucatori si venind tot atatia. Dintre cei mai importanti au parasit echipa Frasinescu, Vatca, Bawab si Robertson in timp ce nume care promit sa faca multe de-a lungul acestui sezon sunt Tarnovan, Cretu, Mujdragic, Szilagyi si Enescu. Trupa lui Cristian Dulca a disputat in aceasta vara doua amicale contra celor de la CFR Cluj, in primul terminand la egalitate 1-1 si in al 2-lea pierzand la scor de neprezentare. Meciul de verificare a fost disputat tot contra unei echipe din Cluj, „lupii negri” invingand-o pe Universitatea cu 2-1. Echipa din ultimul joc va fi probabil cea pe care Cristian Dulca o va alinia si astazi.

Echipa probabial Gaz Metan Medias (4-4-2) : Buchta – Mujdragic, Cretu, Ilie, Buzean – Llullaku ,Tahar, Enescu,Petre – Dan, Medeiros.

Oaspetii de astazi sunt cei care au terminat sezonul trecut pe pozitia a 7-a la un singur punct de CFR Cluj care gratie retrogradarii celor de la FC Vaslui si a insolventei celor de la Dinamo joaca acum in Europa League. Trupa lui Petre Grigoras s-a miscat destul de bine in aceasta perioada de transferuri, fata de sezonul trecut echipa avand 13 nume noi si 9 jucatori care si-au luat adio de la trupa din Targu Jiu. Cel mai important pentru „gorjeni” este ca Mihai Radut si Dan Nistor vor putea evolua de-a lungul acestui campionat in tricoul alb-albastru, alaturi de ei fiind si alte nume care promit multe precum Iorga, Roman, Parvulescu, Onyeka, Mbella sau Shalaj. Cei de la Pandurii au avut niste rezultate extrem de bune in amicale invingandu-le pe Kaposvari cu 2-1, pe Pecsi cu 3-0, pe Velez cu 3-1 si incheind la egalitate 0-0 cu Spartacus. Este cunoscut faptul ca pe Grigoras il intereseaza aceasta competitie deci nu are de ce sa foloseasca azi rezerve.
{adinserter reclama2}
Echipa probabila Pandurii (4-3-3) : Stanca – Plesca, Erico, Christou, Momcilovic – Breeveld, Elton, Radut – Iorga, Matulevicius, Nicoara.

De-a lungul timpului cele doua echipe au strans cateva meciuri directe, scorul ultimelor 5 intalniri fiind 2-2. Ultima partida disputata in campionat s-a lasat cu victoria „gorjenilor”, jocul de atunci fiind unul putin spectaculos. Data fiind forma oaspetilor din amicale ne putem gandi ca ei sunt favoritii acestui joc, un meci in care acestia sa nu piarda urmand sa fie probabil cel mai bun pronostic. O victorie a Pandurilor asigurata de pariul draw no bet este de asemenea de luat in considerare, cota fiind si mai mare.

Pronostic principal Gaz Metan Medias vs. Pandurii : Pandurii sau egal, la o cota de 1.44 la Bet365.

Pont suplimentar Gaz Metan Medias vs. Pandurii : Pandurii draw no bet, la o cota de 1.73 la Bet365.

Ponturi iulie : 8W – 7L – 1V

scris de Sydu.