Gaz Metan Mediaș - FCSB. Roș-albaștrii își doresc a doua victorie consecutivă.

Runda cu numărul 4 din Liga 1 continuă și în această zi de sâmbătă cu o serie de trei partide care vor alinia la centru cele mai puternice echipe românești la ora actuală, cele care țin steagul sus în cupele europene. Ultimul duel al acestei zile este cel dintre Gaz Metan și FCSB, partidă programată de la ora 21:00 pe stadionul din Mediaș și se așteaptă la un spectacol din partea celor două formații care prezintă o formă de joc excelentă în acest moment.

Gaz Metan, gazda acestei dispute, este cotată cu șansa a doua la câștigarea jocului conform caselor de pariuri. Echipa antrenată de la margine de Mihai Teja a renunțat la nu mai puțin de 16 jucători, dar acest lucru are să fie de bun augur pentru clubul medieșan. Tânărul antrenor a primit câteva întăriri din fotbalul străin pe care să se bazeze în lupta pentru evitarea retrogradării. Fortes este cel mai folosit nume în ultima vreme deoarece în cele trei jocuri pe care l-au disputat medieșenii, portughezul a impresionat plăcut întreaga lume a fotbalului românesc. În primul joc au reușit victoria în ultimul minut în fața celor de la Chiajna, scor 2-1 grazie golului marcat de Fortes. A urmat un egal pe terenul celor de la Voluntari, și atunci reușind să marcheze portughezul. Lovitura de grazie a venit etapa trecută când a reușit să aducă victoria în fața dinamoviștilor, scor 3-2.

FCSB, oaspetele acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la câștigarea jocului deoarece deține un lot mai valoros și mai experimentat. Roș-albaștrii au simțit lipsa unui vârf în prima partidă de la Giurgiu deoarece Tănase sau Man nu s-au putut ridica la nivelul unui 9 veritabil, astfel că FCSB-ul trebuia să schimbe tactica în jocul cu Dinamo dacă își dorea să nu mai piard încă o partidă, astralii reușind atunci să cucerească cele trei puncte prin golul lui Lullaku.Derby-ul a fost extrem de spectaculos, 3 goluri marcate de steliști, dar însă deznodământul partidei nu a fost prea fericit deoarece dinamoviștii au reușit să egaleze în ultimul minut și iată cum roș-albaștrii mai așteptau încă o etapă pentru un succes. Jocul din ultima rundă a adus mult dorita victorie, aceasta venind în fața ieșenilor, scor 4-0, în care toate lucrurile au mers perfect pentru echipap lui Nicolae Dică.

Se vor întâlni astfel două formații care prezintă o formă excelentă de joc, iar cu siguranță acest lucru va fi bine primit de suporteri care vor vedea goluri în această partidă. Rămâne de văzut dacă atitudinea fcsb-iștilor va fi în totalitate pe meciul de la Mediaș sau se vor gândi la manșa retur contra celor de la Hajduk Split, scorul fiind de 0-0 în Croația. Cred că ambele vor reuși să marcheze, iar rezultatul final va împărți punctele între cele două.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș