Gaz Metan Mediaș - Dinamo București. Câinii roșii caută un nou succes.

Ziua de luni închide etapa cu numărul 3 din Liga 1, punând la dispoziția iubitorilor de fotbal două partide ce vor alinia la centru formații în luptă pentru play-off respectiv play-out. Cel de al doilea joc al zilei este cel dintre Gaz Metan și Dinamo București, partidă programată de la ora 21:00 pe stadionul din Mediaș. Ambele formații au debutat excelent în noul sezon, astfel că vom avea parte de un joc spectaculos, rezultatul fiind greu de anticipat.
medias dinamo

Gaz Metan, gazda acestei dispute, este cotată cu șansa a doua la câștigarea jocului conform caselor de pariuri. Echipa antrenată de la margine de Mihai Teja a renunțat la nu mai puțin de 16 jucători, dar acest lucru are să fie de bun augur pentru clubul medieșan. Tânărul antrenor a primit câteva întăriri din fotbalul străin pe care să se bazeze în lupta pentru evitarea retrogradării. Fortes, Batista sau Fofana sunt numele fotbaliștilor au făcut impresie frumoasă până în acest moment, prima partidă din acest sezon, câștigată de altfel împotriva celor de la Concordia Chiajna, scor 2-1, și egalul scos pe terenul ilfovenilor de la Voluntari, scor 1-1. Fortes s-a remarcat în ambele dispute astfel că este arma medieșenilor împotriva câinilor roșii.

Dinamo București, oaspetele acestui joc, pleacă cu prima șansă la victorie datorită unui lot ce se prezintă mult mai omogen și mai valoros decât cel al combatantei din această seară. Haita lui Florin Bratu a început să își găsească un echilibru între tinerețe și maturitate încă din play-out-ul sezonului trecut, încercând să ajungă anul acesta în play-off.. În prima partidă din noul sezon, câinii roșii au debutat cu o victorie în fața ilfovenilor de la FC Voluntari, partidă câștigată cu scorul de 2-1. Salomao și Deian Sorescu au adus victoria grazie golurilor marcate de aceștia. A urmat derby-ul contra celor de la FCSB, 3-3 fiind scorul final, Dinamo arătând maturitate prin cele trei reveniri în fața roș-albaștrilor. Popescu a adus punctul pe care și-l doreau dinamoviștii în minutul 90, și iată cum jucătorii lui Florin Bratu continuă să aibă un moral excelent și pentru jocul de la Mediaș. Greșelile din apărare speră că au fost rezolvate, iar cu o luciditate în plus la finalizare, lucrurile pentru dinamoviști se pot simplifica încă din start-ul partidei.

Rezultatul pare greu de anticipat dacă privim și la moralul medieșenilor care nu trebuie scăpat din atenție și implicit la jocul acestora care se prezintă destul de bine. Voi miza pe un joc cu cel puțin două goluri, ambele având șanse să marcheze, dar victorioși pe dinamoviști la sfârșitul partidei.

Pont Pariuri România - Serbia