Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj. Oboseala își va spune cuvântul.

Campioana României din sezonul trecut, CFR Cluj, o așteaptă o deplasare foarte grea la Mediaș unde va da piept cu revelația acestui început de campionat care a surprins plăcut până în acest moment, fiind într-adevăr și ea într-o scădere de formă după ultimele rezultate. Jocul dintre Gaz Metan și CFR Cluj este programat de la ora 18:00 și va fi transmis pe DigiSport 1.
medias CFR Cluj

Gaz Metan Mediaș reușește poate cel mai bun start de sezon alături de Mihai Teja. Tânărul antrenor a renunțat la mulți fotbaliști în această vară, acceptând câțiva jucători care se preconizau a fi buni pentru fotbalul din România. Fortes este cel care a impresionat plăcut prin prestațiile sale. Debutul a fost excelent în Liga 1 pentru Gaz Metan care a câștigat prima partidă de acasă cu scorul de 2-1 în fața Concordiei, a urmat un egal pe terenul Voluntariului, scor 1-1, și bineînțeles o victorie extraordinară cu 3-2 în fața lui Dinamo. Din acel moment echipa a căzut și nu prea s-a mai regăsit în ultimele etape când a suferit două înfrângeri. Prima echipă care s-a impus la Mediaș a fost cea a lui Nicoale Dică, FCSB, roș-albaștrii impunându-se cu scorul de 1-3. Weekendul trecut, deplasarea de la Ovidiu a mai bifat o înfrângere în clasament pentru medieșeni, partidă în care nu au contat sub nicio formă, echipa lui Hagi defilând și după primirea cartonașului roșu. Cu o astfel de atitudine, Gaz-ul nu poate emite la prea multe în acest joc contra campioanei.

CFR Cluj se deplasează pe stadionul din Mediaș pentru a încerca să continue seria pozitivă din Liga 1. Echipa ardeleană tocmai ce simțiseră că apele au început să se liniștească, clubul din Gruia are mari probleme în acest moment din cauza înfrângerii suferite în Luxemburg. Echipa lui Conceicao nu a reușit să scoată un rezultat pozitiv pe terenul celor de la Dudelange, pierzând în fața luxemburghezilor cu scorul de 2-0, și astfel pornesc înspre Mediaș cu un moral destul de slab, deși staff-ul și întregul lot de jucători susțin că nu se va observa acest lucru în jocul contra formației lui Mediaș. Clujenii au o serie de trei victorii consecutive în Liga 1 și speră ca și la finalul acestei săptămâni clasamentul să o arate tot pe prima poziție. În ultima partidă, CFR Cluj a reușit să se impună în fața lui Dinamo cu scorul de 3-1, după ce a revenit de la 0-1 grazie unui fotbal extrem de eficient la finalizare, clujenii știind să profite la maximum de erorile comise de dinamoviști în mai puțin de 15 minute.

Oboseala și-a spus cuvântul în deplasarea de la Luxemburg, dar mai ales neseriozitatea clubului ardelean care s-a crezut învingător dinainte. Gaz Metan Mediaș poate profita de situația clujenilor din această perioadă și să scoată cel puțin un rezultat de egalitate pe teren propriu, mizând astfel pe formația lui Teja.

Pronosticuri Torino - Napoli