Gaz Metan - CSU Craiova. Deplasare dificilă pentru formația din Bănie

Seria de partide din runda cu numărul 8 din Liga 1 continuă și în această zi de sâmbătă, oferind publicului din România două jocuri extrem de interesante. Unul dintre acestea este cel dintre Gaz Metan și CSU Craiova, programat de la ora 21:00 pe stadionul din Mediaș. Partida va alinia la centru două formații care se află la egalitate de puncte, fiind într-adevăr greu de anticipat o victorie a uneia dintre echipe.
medias craiova

Gaz Metan dispută o nouă partidă la Mediaș unde a avut multe bucurii în acest start de sezon, fiind într-adevăr o formație care a impresionat plăcut la început, dar ușor ușor și-a recăpătat statutul de echipă mică, fiind din nou la mijlocul clasamentului în Liga 1. Formația lui Teja a obținut puncte importante cu Dinamo și CFR Cluj până în acest moment, dar calculele tânărului antrenorului se îndreaptă spre o ocupare a unei poziții mai de echipă cu aspirații ceva mai modeste în acest sezon. Orice schimbare de atitudine, dar în sens negativ, poate conduce la un picaj complet al echipei. Cu 11 puncte în acest moment din 7 runde, medieșenii se situează pe ultima poziție de play-off pe care speră să rămână până la finalul sezonului regulat. Ultima victorie a venit în fața celor de la Hermannstadt, scor 0-1, chiar pe terenul sibienilor.

CSU Craiova face deplasarea până la Mediaș pentru a încerca să cucerească alte trei puncte extrem de importante pentru clubul oltean. Antrenată de la margine de italianul Mangia, CSU Craiova are nevoie de continuitate la nivel de rezultate deoarece nu mai prin acest lucru se pot obține performanțele pe care și le-a propus întreg staff-ul echipei din Bănie. După un start destul de slab de sezon, a urmat o descătușare în fața celor de la FC Voluntari, scor 1-5, și iată cum victoria în fața ilfovenilor a fost urmată de una contra rivalilor din București, Dinamo București, câinii fiind învinși chiar înainte de această pauză competițională cu scorul de 3-0 pe Ion Oblemenco. Mitriță&Co au un moral excelent înaintea acestei deplasări din care are mari șanse să plece neînvinsă.

Stadionul cu siguranță va fi plin în această seară deoarece Mediașul primește vizita unei echipe de tradiții ce până acum nu a reușit să câștige pe acest teren. Craiovenii au șansa să sparga gheața în această seară deși le va fi extrem de greu deoarece atmosfera din tribune și atitudinea jucătorilor lui Teja vor fi principalele probleme pe care clubul din Bănie trebuie să le depășească. Voi miza astfel pe un rezultat cu cel puțin 2 goluri pe tabelă, iar la finalul jocului cele două echipe să își împartă punctele.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș