FCSB - Sepsi. Concentrarea va fi principala problemă a roș-albaștrilor.

Runda cu numărul 5 din Liga 1 continuă și în această zi de sâmbătă cu o serie de două partide care vor alinia la centru cele mai puternice echipe românești la ora actuală, cele care țin steagul sus în cupele europene. Primul duel al acestei zile este cel dintre FCSB și Sepsi, partidă programată de la ora 18:00 pe Național Arena și se așteaptă la un spectacol din partea celor două formații care prezintă o formă de joc excelentă în acest moment.
fcsb sepsi

FCSB, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la câștigarea jocului deoarece deține un lot mai valoros și mai experimentat. Roș-albaștrii au debutat cum nu se putea mai bine în campionat, fiind în acest moment pe poziția a 2-a cu 7 puncte.Derby-ul de Romania a fost extrem de spectaculos, 3 goluri marcate de steliști, dar însă deznodământul partidei nu a fost prea fericit deoarece dinamoviștii au reușit să egaleze în ultimul minut și iată cum roș-albaștrii mai așteptau încă o etapă pentru un succes. Ultimele două jocuri au adus victorii pentru fcsb-iști, 4-0 în fața celor de la Poli Iași, și un 1-3 pe terenul medieșenilor. Calificarea în fața celor de la Hajduk Split din această săptămână cu siguranță le va oferi un moral ridicat acestora înaintea jocului din campionat, deși concentrarea se pare că va fi o problemă pentru fotbaliștii lui Nicolae Dică.

Sepsi, oaspetele acestei partide, se deplasează în București  în calitate de outsider conform caselor de pariuri.Echipa condusă de la margine de Eugen Neagoe are un lot mai slab valoric decât al combatantei din această seară, dar speră la un rezultat mare pe Național Arena. Poate cel mai mare câștig pentru Sepsi este păstrarea lui Eugen Neagoe care poate fi cheia menținerii în Liga 1. Echipa din Sfântu Gheorghe a pierdut în prima etapă pe terenul sibienilor de la Hermannstadt cu scorul de 1-0, arătând destul de modest. Revanșa a venit foarte rapid, în urmă chiar cu trei etape, când Sepsi a reușit să câștige în fața celor de la CSU Craiova cu scorul de 1-0. Deplasarea de la Giurgiu s-a dovedit a fi exterm de dificilă pentru cei din Sfântu Gheorghe care au fost dominați copios de astrali, însă finalul de meci le-a aparținut gazdelor din această seară, reușind să egaleze și să scoată un punct nesperat din această deplasare. Ultimul joc disputat la Sfântu Gheorghe contra ieșenilor a adus o nouă victorie pentru cei de la Sepsi, 3-0 fiind scorul în favoarei formației lui Neagoe care și-a demonstrat valoarea în fața unui adversar extrem de modest de altfel.

Formația lui Nicolae Dică primește vizita unei echipe care se va dărui complet pentru măcar un punct în această confruntare, iar din acest punct de vedere lucrurile se prezintă destul de dificil pentru roș-albaștrii care vor avea probleme cu concentrarea. Băieții tânărului antrenor vin după o calificare în play-off, iar posibilitatea ca aceștia să nu fie atenți întru totul la acest meci este destul de mare, de aceea voi miza pe un joc cu puține goluri, în care Sepsi poate marca în poarta lui Bălgrădean.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid